Dr. Haydar Dümen Büyüklük sevdası...
HABERİ PAYLAŞ

Büyüklük sevdası...

Haberin Devamı

Cinsel organın boyu hayal kurmakla, başkalarına özenmekle, boyu uzattığını iddia eden ilaçlarla, haplarla, çeşitli cihazlarla, mastürbasyon yapmakla büyümüyor. Buradan size hep yazıyorum, önemli olan boyu değil, işlevi diyorum ama nafile... Beyler, artık bu büyüklük sevdasından vazgeçin. Kadını da düşünün, uzunu en çok ona acı çektirir...

GÜNÜN SORULARI

3 eşim var, benimle olmak için yarışıyorlar

Elazığ’dan yazıyorum. 50 yaşındayım, kahvehane işletiyorum. 3 eşim var. Akşam saat 23.00’te yorgun argın eve dönüyorum. 3 kadın da benimle olmak için yarışıyor. Yorgunluktan gücüm yetmiyor. Ne olur bana yardım edin. Üçüyle mücadele edemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, hayat yorgun, sen yorgun. İyi kötü para geliyordur. Çaylar tavşan kanı mı yoksa biraz aşlamalı mı? Kağıt oyunlarından ne haber? Arada 3-5 kuruş da oradan aktarılıyorsa vallahi senin göbek çıkmaya başlamıştır. Evde haftada 2 gün etli, 3 gün tatlılı sofra tamamdır. Ancak sigara yasağı sizin kahvehaneye de girdiyse yırttın! Yoksa 3 yengeyi dul, bilmem kaç çocuğunu da yetim bırakıp gitmek için zamanın kısalırdı. Saat 23.00, aslında eve biraz erken geliyorsun. Çünkü televizyonlar çıkalı, kahvehaneler 24.00’ten önce kapanmıyor. Neyse 3 hanım seni kapıda karşılıyor. Biri ceketini, şapkanı, öteki ayakkabılarını çıkarıyor. Üçüncüsüne ne oluyor öyle? Bayıldı, bayılacak gibi bakıyor. Okurumun gözlerinden ise uyku akıyor. Yine de görev kutsaldır. Kura mı çekmeli, ikisinde hata bulup başından mı defetmelisin, onu bilemem. Bildiğim bu durumun sıraya bindirildiğidir. Sırası gelene çorbası verilir de çorba tenceresinin dibi delik!!! Eğer yaşlanma şansını yakalarsan, eşlerinin 3’ü de sana aynı ilgiyi gösterirlerse 6 ay kış, yaşadın!!! İki yanında birileri, ayak ucuna ötekisi... 3’lü soba, sabaha kadar eritirler seni!!!

Aynı kızla ilişkiye girmekten sıkıldım

17 yaşındayım. Aynı kızla 6 defa ilişkiye girdim. Ama ilişki isteğim yavaş yavaş azalmaya başladı. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP Değerli okurum, yaşa bak yaşa. Yavrum, sen çok yaşa. Yasalara göre daha çocuksun. O anan varken hiç de büyümeyeceksin. 10 yıl sonra evlensen bile iki gözü üzerinde. Bir eli terlendin mi diye sırtında, öteki eli ateşin var mı diye alnında olacak. Biz bu olacakları sayarken şimdi olanlara bakalım. Tabii her şey yazdığın gibi olacaktı. Bir mum aleviydi. Yaktın mumu, yavaş yavaş erimeye başladı. Çünkü cinselliğin alt yapısı hazırlanmadı. Şöyle ki: Bu kız arkadaşınla hiç parka, sinemaya, kafeye, sergiye, sizleri ilgilendiren müzelere gittiniz mi? Hiç okuduğunuz bir kitabı tartıştınız mı? Ya da bir şiiri birbirinize okudunuz mu? Bunlar sizin kitabınızda yok değil mi? İşte bu yüzden, beslenmediğinden cılız kaldı, cinselliğin sönmeye başladı. Belki de evde sen kendi kendine ihtiyacını giderirken daha iyiydi değil mi sevgili ham erik? Evde karışan yok, sorun yok. Üstelik özgürlük çok. Ve sen bu kızla yattın, başın göğe ya da bu kadar hayale değdi mi? Aynen kıza da böyle oldu. Ona da aslında hiçbir şey değmedi.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Eşimle aramız bozuldu

43 yaşındayım. Bir rahatsızlık geçirdim, ondan sonra makine çalışmamaya başladı. Ne yaptımsa yerinden oynatamadım. Bu yüzden eşimle aramız çok kötü. Piyasada satılan o haplardan kullansam bana faydası olur mu?

CEVAP Değerli okurum, çok gençsin. Erkekliğinin ve evliliğinin en iyi yıllarını yaşıyorsun. Mutlaka kan tahlili yaptır, şeker var mı diye baktır. Piyasada satılan 3 hap var, onlar yararlı. Dene, sonuç almadığın zaman bana yeniden yaz, tedavi yolunu göstereceğim.

Neden kanadı?

20 yaşında kızım. 2 kez ilişkiye girdim, ikisinde de benden çok kan geldi. Kanamanın çok olmasının nedeni nedir?

CEVAP Değerli okurum, belirli bir sebebi yok, korkmayın. Genelde ilk ilişkiden sonra genelde 1-2 gün cinselliği yaşamamak daha iyi oluyor. Aynı şekilde sen de 3 gün ilişkiye girme. Partnerinin de bu konuda rolü var. Önlemler alabilir, 5’inci, 10’uncu ilişkilerde de kanama sürerse bir jinekoloğa gitmen gerekir.

Erken boşalıyorum


19 yaşındayım, çok erken boşalıyorum. Sevgilim bu durumdan çok rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, önce heyecanlarını gider. Bunlar bu yaşta görülen olaylardır. Ne var ki alışkanlık haline dönüşüyor, bünyeye yerleşiyor. Bu konunun tedavisi var ama evlilik koşullarının olması gerekir. Yani bir partnerle ortalama 6 ay birlikteliğini sağlarsan gerisi biz uzmanlara kalır. Şimdilik telaş etme.

İlişkiye girsem olur mu?

16 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Mastürbasyon yapmak istiyorum. İlişkiye girsem sorun yaratır mı?

CEVAP Aman yavrum, ne ilişkisi? Kızların anası, babası var. Kimilerinin de gayet belalı dayıları, ağabeyleri. Sen işine bak, dersine çalış. Haftada 3 mastürbasyona alış, sonunda zıpkın gibi bir erkek ol.

İlk gece kızların canı yanar mı?

16 yaşında kızım. Şimdiye kadar ilişkiye girmedim. Çevrede soracak kimse yok, daha doğrusu sormaya utanıyorum. İlk ilişkide kızların canı yanar mı?

CEVAP Yanar kızım, daha tam gelişmedin. Bu ilk denemeler çok önemlidir. Zamanı gelmeli, ruh olgunlaşmalı ki sonunda pişman olmayacağın bir ortamda bu ilişki gerçekleşirse hayat boyu hem cinselliğini hem kendi bedenini hem de aile şerefini korumuş olursun.

Heyecandan mı?

18 yaşındayım. Geçenlerde ilk defa ilişkiye girdim. Daha ön sevişmedeyken tatmin oldum. İlk deneyimin heyecanından olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, büyük oranda ilk olduğu için çok heyecanlandın. Ayrıca ileride erken boşalma gibi bir tablo oluşursa hiç kaygılanma, biz onu tedavi ederiz. Çünkü heyecan, stres ve erken boşalma yan yana, eleledir. Evlilik şartları bu konunun ilacı gibidir.

Cinsellikten soğudum

Her gün ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğudum, ne yapmılıyım?

CEVAP Sevgili okurum, cinsel ilişkiyi haftada ikiye indir. İndirmeden önce 3 haftada da perhize gir. Her şeye yeniden başlar gibi başla. Duyguların ikinci tomurcuklarını açsın. Güller bile solar. Ama budayıp bekleyince ikinci tomurcuklar açar. İnsan da aynen böyle.

Kızlar beni istemiyor

17 yaşındayım. İki yıl önce penis büyütücü ilaç ve kremler kullandım. Sonuç daha kötü oldu, çok fazla büyüdü. Hiçbir kız benimle ilişkiye girmek istemiyor. Neden korkuyorlar?

CEVAP Değerli okurum, büyük penis konusunda tedavi yapılamıyor. Yaşın daha küçük. Penisin normal boyutlarda bile olsa, Hocan sana ilişkiyi önermiyor. İlişki sorumluluk demektir. Bu kızlarla nerede buluşuyorsun ki kızlar görüp kaçıyor. Bu yaşlarda duygusal ve estetik bölümü unutmadan arkadaşlıklar her iki taraf için de iyidir. Çünkü bütün umudumuz sizlersiniz, ona göre.

Çok büyük diye kız ilişkiden kaçıyor

31 yaşındayım. Penisim çok büyük. Ereksiyon olduğunda öyle büyüyor ki kız arkadaşım korkuyor, ilişkiye giremiyoruz. Bu yüzden haftada 25-30 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, doğrusu senin adına tedirgin oldum. Büyük penis küçülmüyor ama haftalık mastürbasyon sayısını küçültebiliriz. Bu kadar büyüklük merakı seni uçuruma götürür. Hayaller de büyük olmamalı. Gerçeklerle hayaller birbirine uymalı. Kendine göre bir eş seçersin ve idareli kullanmayı öğrenirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Psikoloji rötüş edilebilir. Genler kazınmakla da çıkmaz. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder