Bilim - Teknoloji Büyüleyici bir Lumia 830!
Paylaş
Büyüleyici bir Lumia 830!

Eğer Lumia 830 gerçekten böyle olursa, bizi müthiş bir telefon bekliiyor demektir!

Lumia ailesinin güçlü kamera fonksiyonlarına sahip cepleri arasında bir dönem ortaya çıkan ve heyecan yaratan, ama sonra sessizliğe gömülen Lumia 830, bir kez daha göründü; hem de bu defa bir video eşliğinde... Aslında buna daha çok, sızan fotoğraflardan derlenmiş özel bir video demek daha doğru olacaktır. Videodaki cihaz bir sızıntı değil, bilinenlerden oluşturulan bir konsept Lumia 830.

Görünüşe göre Lumia 830, PureView kamera teknolojisiyle, özellikle cep telefonuyla fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap edecek. Arkasında dev bir lens bulunduran cep, bu lensiyle muhtemelen 13 MP sunacak. Ayrıca tasarımıyla da dikkat çeken Lumia 830, alüminyum çerçeveye sahip olmasıyla da etkileyici görünüyor.

Lumia 830'un teknik özellikleriyle ilgili de söylentiler bulunuyor. Bunlar arasında ilk bilgi telefonun ekranına ait. Lumia 830, 4.5 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi olacak. Selefi Lumia 820, 4.3 inç boyutunda AMOLED ekrana sahipti hatırlarsanız. Ayrıca yine selef model 800 x 480 piksel çözünürlüğe sahipti fakat Lumia 830'un çözünürlük bilgisi henüz mevcut değil. Ancak bizce selefini takip edecektir. Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ve 1 GB RAM ile çalışacağı söylenen Lumia 830, ayrıca en az 2.000 mAh'lık bir bataryayı da üzerinde taşıyacak.

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı