Dr. Haydar Dümen Büyüsünü bozmayın
HABERİ PAYLAŞ

Büyüsünü bozmayın

Haberin Devamı

Cinselliği yaşamak için acele ediyor, harekete geçmek istiyorsunuz. Gençler, endişe, korku, kuşku varsa bu iki tarafı da yıpratır, elini kolunu bağlar. Taşlar yerine oturmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın, cinselliğin de büyüsünü bozmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Beni hep mahçup ediyor Güzel bir kızla olmak istesem malum şahıs beni mahçup ediyor. Çirkin bir kızla olmak istemeyince bizimki hazır olda. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, onun da aşağılık kompleksi, buna bağlı güvensizliği ya da ‘Başaramazsam’ stresi var ve seni bağlıyor. Ne var ki bağlayan da çözen de harekete geçiren de senin beynin ve bu konudaki değer yargıların. Pek çok erkekte benzeri görülebilir. Böyle zamanlarda kiminde cilveli, kiminde eşek şakası türünde reaksiyonlar görülür. Bazen erkek en güzel kadının karşısında kilitlenir de, kimsenin beğenmediği biri karşısında boğaya dönüverir. Aynen öyle. Her şey yoluna girecek.

İlişkiye girmedik

24 yaşındayım, 14 aylık evliyim ama karımla ilişkiye giremedik. Çünkü kendini kasıyor, korkuyor. Eşim vajinismus. Evliliğimiz sallantıda. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorun çözüldü. Binlerce aile yuvasında mutlu, çocuklarını büyütüyor. Tedavisinde, hekimler arasında teknik değerlendirme var. Bilimsel birçok hastalığın tedavisinde de kullanılan eski yöntemlerin yerini yenileri aldı. Örneğin; önceden sonuç alınamayan bazı olgularda kesin sonuçlar elde edildi. Vajinismus ise günümüzde tamamen pes etti ve kökü kazınmak üzere defolup gitti. Gerisi sizin kararınıza, bir yol aramanıza ya da uzmanını bulmanıza bağlı.

Karım beni terk etti

26 yaşındayım, karım beni terk etti. Sokakta gördüğüm her kadınla birlikte olmak istiyorum. Bunu atlatmak için ne yapmalıyım? Çare bulun.

CEVAP

Vallahi de billahi de kadın iyi etmiş ve seni terk etmiş!!! Bir bardak suda fırtınalar yaratan değerli okurum, şu haline bak? Zavallı terk etmesin de ne yapsın? Hayat boyu senin odun ateşinde mi yansın? Neyi atlatacaksın? Biriyle olmak istiyorsan bunu bana niye soruyorsun? İçinde paşa gönlün var. Ayrıca oynak duygularının yanında giden kadına üzüleceğin yerde, adeta bayram yapar gibi bir halin de var. İkili oynuyorsun. O kadın dediğin hangi kadın acaba? Çoğu aslan gibi kocalara sahip. Bazıları da çadırlı tatile çıkarsak diye çelikten çadır direklerini yanlarında taşıyor, benden söylemesi.

Gebe kalır mı?

20 yaşındayım. Penisim 24 santim. 18 yaşında bir kız arkadaşım var. Birlikte olduk, kan gelmedi. İçine boşalmıştım, hamile kalır mı? Penisimin boyu nasıl?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu olağanüstü büyük. İleride bundan doğacak sorunları yaşayabilirsin. Kız arkadaşın kızlık zarının esnek olduğunu sanıyorum. Ama gebelik ihtimali elbette var, dikkatli olun.

Acaba sorun kimde?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk. İlişkiye girdik, kızlık zarından kan gelmedi. Önceki ilişkilerimde böyle bir sorun olmamıştı. Acaba sorun kimde?

CEVAP

Değerli okurum, ne sorun arıyorsun? Fol yok, yumurta yok, kafayı takıyorsunuz saçmalıklara. Düşüyorsunuz açmazlara. Hadi bakalım selametle, hayırlı yolculuklar.

Kız arkadaşım utanıyor

24 yaşındayım. Sevgilim benden 3 yaş küçük. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ama kız ilişkiye girmekten utanıyor. Bana “Sonra yüzüne bakamam” diyor. Kız arkadaşımın sorununu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik bir şey yapamazsın. Bu soruyu bana evlendikten sonra sormanı rica ediyorum.

Erkek vajinaya boşalmazsa ne olur?

20 yaşında kızım. Erkek bir kadının vajinasına boşalmazsa sorun olur mu? İlla o sıvının içeri girmesi mi gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, neyi merak ediyorsun? Gebeliği merak ediyorsan tehlikeli sınırlarında top oynuyorsun. Sonunda top bu. Mayınlı tarlaya kaçıverir. Ama anlattığın kadarıyla korktuğun başına gelmez. Peki o sınırda orada duracağınızı kim belirler? Tabii ki biz değil, siz. Ateşli coşkular fazla nasihat dinlemez. Dikkatli olun.

Ya kız beni reddederse?

20 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde sevgilime yetmiyorum. Küçük diye dalga geçiyor. Penisim 17 santim. Nasıl büyütebilirim? Kız ya evlilik teklifimi reddederse?

CEVAP

Değerli okurum, belanı aradığına inanıyorum. Penisin normalin üstünde. Zaten bu şartlarda evlenseniz de mahremiyetinizin büyüsü bozulmuş. Ben karışmam ama huzurum kaçtı. Sanırım ilişkini yeniden gözden geçirmelisin.

Büyüklüğünden şikayetçiyim

24 yaşındayım. Büyük penisimden şikayetçiyim. Bir kadınla ilişkiye girmeye korkuyorum. Kimse beni istemiyor. Bir de idrardan sonra akıntım oluyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun çözümü şimdilik yok. Akıntı için idrar ve meni tahlili yaptır. Bir biçimde idare edeceksin. Evlendiğinde bazı önlemleri de almak koşuluyla hayat sürecek. Ne kendini zorla ne komplekse gir.

Ya canım yanarsa?

Geçen eylülde kürtaj oldum. Artık eşimle birlikte olmaktan korkuyorum. Canımın yanacağını düşünüyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, canın yanmayacak. Her şey iyi olacak. İleride çocuğun da olacak. Korku ve kuşku cinselliğin büyüsünü bozar.

Sonuca ulaşamıyoruz

42 yaşındayım, kilom 110. Cinsel açıdan hayatım kötü. Eşimle ilişkiye başlıyoruz, benimki sonuca ulaşmadan sönüyor. Eşim çok rahatsız. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sağlığın yerinde değil. Şu anda kan şekerin tehlikede. Tansiyon kapıda. Kolesterol ve yağın yüksek. Önce iç hastalıkları uzmanına git. Oradan alacağın raporu bana yolla, bekliyorum.

Çok kan geldi

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişkiye girmedik ama benden epey kan geldi. Zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Galiba sevgili okurum, zar bozuldu.

Hamile kalma ihtimalim var mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi? Sürtünme ile hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, her iki durumda da hamile kalınabilir. Birincisinin oranı doğal birleşmede nasıl kalınırsa o kadardır. İkincisinin oranı da ötekine göre dörtte bir düzeydedir. Dikkat!

İkna edemiyorum

17 yaşındayım. Kız arkadaşım cinsel ilişkiye girmek istemiyor. Ne kadar ikna etmeye çalışsam da “Evlenmeden olmaz” diyor. İlk deneyimimi kız arkadaşımla yaşamak istiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, önce büyüyeceksin. Sonra okulunu bitirecek, işini kuracaksın. Ondan sonra bana mail atıp durumunu bildireceksin. Çok erken kalkmışsın. Güneş daha doğmadı yavrum. Şimdi hemen kahvaltını yap, güzelce okul çantanı hazırla. Hadi bakalım.

GÜNÜN SÖZÜ

Saman alevi aşklarının ateşini ani kararlar yakar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder