Türkiye (Son Dakika) 'Büyüyü bozacağım' deyip ilişkiye girdi

'Büyüyü bozacağım' deyip ilişkiye girdi

Paylaş
'Büyüyü bozacağım' deyip ilişkiye girdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kendisini şeyh olarak tanıtan Ali E., gözüne kestirdiği kadınları, 'üzerlerinde büyü olduğuna inandırarak' hem paralarını alıyor, hem de ilişkiye giriyordu

Gebze’de oturan 55 yaşındaki Ali E., kendisini çevresinde ve gittiği camilerde şeyh olarak tanıtmaya başladı. Tanıdığı olan 70 yaşındaki Melek K. adlı kadın da yine cami ve diğer topluluklarda tanıştığı kadınlara, bir şeyh tanıdığını söyleyip büyü bozduğuna inandırmaya başladı.

Haberin Devamı

İddialara göre son olarak Melek K., tanıştığı G.T.’yi mutsuzluğunun nedenininin büyü olduğuna inandırdı. Bu büyüyü ancak tanıdığı şeyhin çözebileceğini söyleyerek onu sahte şeyh Ali E. ile tanıştırdı. Maddi durumu iyi olduğu belirtilen G.T.’den sahte şeyh ve işbirliği yaptığı Melek K.’nın çeşitli tarihlerde 50 bin TL civarında para aldığı, ayrıca Ali E.’nin büyü bozacağını söyleyerek kadınla 3 kez de cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü.

DUYULMASIN DİYE ŞİKAYET ETMEMİŞLER

Kandırıldığını anlayan G.T., Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Polisin başlattığı operasyonda sahte şeyh Ali E. ile Melek K. gözaltına alındı. Sevk edildikleri adliyede Ali E. ’Cinsel saldırı ve nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından tutuklanırken, Melek K. ise denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Polisin yaptığı araştırmada Ali E. ile yaşlı kadının aynı yöntemle birçok kadını dolandırdıkları bilgilerine ulaşmasına rağmen, bunların teşhir olmamak için şikayetçi olmadıkları öne sürüldü.

Mesut IŞIK/GEBZE(Kocaeli), (DHA)