Yemek Buzlu çay zamanı

Buzlu çay zamanı

Paylaş
Buzlu çay zamanı

1823’den beri çaya yön veren marka Ronnefeldt ile hazırlayacağınız buzlu çay kokteylleri, ısınan havalar ile birlikte içinizi serinletiyor

Limon ferahlığında papatya harmanının eşlik ettiği soğuk lezzet “Fruity Lemon”, Dem Moda Tea-jay’lerinin özel tarifi olan taptaze bir kokteyl!

Malzemeler:

1 çay kaşığı Ronnefeldt Fruity Camomile (ya da 1 LeafCup Fruity Camomile)
70 ml kaynamış su
30 ml limon suyu
30 ml şeker şurubu (100 gr beyaz ya da esmer şekerin 100 ml su içerisinde kaynatılması ile elde
edilen karışım)
20 ml elma suyu
20 ml vanilya şurubu

Hazırlanışı:
Papatya harmanını 70 ml kaynamış suda 5-8 dakika demleyin. Bu işlemin ardından demlenmiş çayınızı soğumaya bırakın. Soğuyan harmanı bir mikserde limon suyu, şeker şurubu, elma suyu, vanilya şurubu ve kırık buz parçalarıyla karıştırıp sorbe kıvamına gelene kadar bekleyin. Karışımı iki porsiyon olarak servis edin.

Fruity Camomile sadece papatya değil, portakal çiçeklerini de içerdiğinden diğer içeriklerle müthiş bir uyum yakalayacaktır. Çayınızı alın ve bu uyumun tadına varın.

Afiyet olsun!

Haberin Devamı