Spor Cabanas kendine geldi

Cabanas kendine geldi

Paylaş
Cabanas kendine geldi

Meksika'da geçen hafta bir barda kafasından vurulan Paraguaylı 29 yaşındaki milli futbolcu Salvador Cabanas'ın bilinci yerine geldi

Doktorları, Cabanas’ın bugün aile üyeleriyle konuşabildiğini ve televizyondan takımı America’nın maçını izlediğini söylediler. Doktor Ernesto Martinez, Cabanas’ın polise ifade verebilecek durumda olduğunu, ancak olan biteni hatırlamayabileceğini belirtti.

Martinez’e göre Cabanas, eşini, çocuklarını ve anne-babasını tanıdı, ancak neden hastanede olduğunu hatırlayamadı. Meksika Birinci Futbol Ligi’ndeki America takımında oynayan Cabanas, Meksika’nın başkenti Meksiko’daki bir barda kafasından vurulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı.

29 yaşındaki futbolcu geçen hafta ameliyata alınmış, ancak kafasındaki mermi çıkarılamamıştı. Cabanas’ın bardaki bir kavgaya karıştığı ve daha sonra kafasından vurulduğu sanılıyor.

Cabanas’ı vurduğundan şüphelenilen Jose Jorge Balderas Garza, gözaltına alınmıştı. Salvador Cabanas, Paraguay’da başladığı kariyerine Şili’de devam etmiş, 2006’da America’ya transfer olmuştu. 2003’te Şili’nin Audax Italiano takımında oynarken gol kralı olan Cabanas, 2007’de de America takımında Meksika gol kralılığını elde etti.

Haberin Devamı