Spor Cabanas'ın ölümle maçı sürüyor

Cabanas'ın ölümle maçı sürüyor

Paylaş
Cabanas'ın ölümle maçı sürüyor

Meksika'da 2 gün önce bir barda kafasından vurulan Paraguaylı milli futbolcu Salvador Cabanas'ın durumu ciddiyetini koruyor

Cabanas’ın doktoru Ernesto Martinez, 29 yaşındaki futbolcunun dün ameliyat edildiğini ve kafasındaki merminin çıkarılamadığını söyledi. Martinez, Cabanas’ın sağlık durumunun kötüye gitmediğini, ancak ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Meksika Birinci Futbol Ligi’ndeki America takımında oynayan Cabanas, Meksika’nın başkenti Meksiko’daki bir barda kafasından vurulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Cabanas’ın bardaki bir kavgaya karıştığı ve daha sonra kafasından vurulduğu sanılıyor.

Meksiko Savcısı Miguel Angel Mancera, Cabanas’ı vurduğu sanılan kişinin kimliğinin tespit edildiğini ve yakalanması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Bu arada, Paraguay’ın başkenti Asuncion’daki Defensores del Chaco stadyumunda toplanan yaklaşık 20 bin kişi, Cabanas’ın iyileşmesi için dua etti.

Paraguay Milli Takımı’nda da oynayan hücum oyuncusu Cabanas, Paraguay’da başladığı kariyerine Şili’de devam etmiş, 2006’da America’ya transfer olmuştu. 2003’te Şili’nin Audax Italiano takımında oynarken gol kralı olan Cabanas, 2007’de de America takımında Meksika gol krallığını elde etti.

Haberin Devamı