Serhan Sokulgan Çabuk biten magazin aşkları
HABERİ PAYLAŞ

Çabuk biten magazin aşkları

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda Ayşe Hatun Önal ve Cem Belevi'nin aşk haberlerini duyunca, bu ilişkinin uzun sürmeyeceğini biliyordum. Cem Belevi'nin daha genç ve birçok konuda tecrübesiz oluşu, Ayşe Hatun Önal’ın da yıllardır bu sektör içinde olup daha tecrübeli olması muhakkak birçok tartışmayı beraberinde getirecekti. Nitekim de öyle oldu ve çift geçen hafta ayrıldı.

Çabuk biten magazin aşkları

Aslında benim magazin gündeminde olan çiftlere bir önerim var: Mikrofon uzatıldığında, "Şu an birbirimizi tanıyoruz, yakın zaman içerisinde ne olur, ne biter bilemiyoruz" diye açıklama yapsalar, ayrıldıklarında insanlara daha samimi ve inandırıcı gelecek. Direkt olarak, "Beraberiz" cümlesi bana altı boş geliyor.

Aynı şeyi birkaç haftadır beraber olan Seren Serengil ve şarkıcı Özay Bakır için de düşünüyorum. Ortada tabii ki de bir heyecan ve aşk olabilir ama ne Cem Belevi Ayşe Hatun Önal’ı, ne de Özay Bakır Seren Serengil'i taşıyabilirdi.

CANER ERKİN VE ASENA'NIN BİTMEYEN SAVAŞI

Caner Erkin ve Asena'nın magazin gündemini aylardır meşgul etmesi artık herkese kabak tadı verdi. Asena'nın bitip tükenmeyen “hırsı”, Caner fazla belli etmemeye çalışsa aralarındaki savaşı fazlasıyla hissettiriyor.

Çabuk biten magazin aşkları

Caner Erkin'in Şükran Ovalı ile evlenmesiyle daha da kızışan gerginlik maalesef çok sevimsiz duruyor. Gündemden düşmeyen nafaka davası sonrası, Caner Erkin'in Asena'nın oğulları ile oturduğu evin kirasını ödememesi ve ev sahibinin ihtar çekmesi olayı daha da çirkinleştiriyor.

Bu çekişmenin mağdurları ise Caner Erkin’in Asena’dan olan 7 yaşındaki oğlu ve yine Caner Erkin’in yeni evlendiği eşi Şükran Ovalı oldu.

TARKAN’DAN YAKAR GEÇERİM SÜRPRİZİ

Tarkan büyük bir titizlikle hazırladığı yeni albümünü yaz başında çıkarmayı planlıyor. Stüdyo ve ev arasında gece gündüz mekik dokuyan Tarkan, Ozan Çolakoğlu ile çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 13 şarkının yer alacağı bu albümün sürprizi ise Tarkan’ın geçtiğimiz yıllarda Ajda Pekkan'a verdiği "Yakar geçerim" şarkısını son anda albüme koyması…

Çabuk biten magazin aşkları

FENİX'İN SEVMEDİĞİM DİSKOSU

Gizli Kalsın'dan sonra “gizemli bar” modasına Fenix de uydu. Fenix'in üst katında yer alan ve mutfak bölümünden gizlice geçilen mekanın atmosferi herkesin ilgisini çekiyor.

Haftalardır hakkında yazılan çizilen bu mekana rezervasyon yaptırmak için etrafımdaki çoğu kişi ya tanıdık birilerini arıyor ya da araya birini sokarak mekana girmek istiyor. Zaten yıllardır girişi zor olan mekanlar merak uyandırmıştır. Hatta birçok mekan ilk açıldıklarında dükkan sinek avlarken bile gelen her rezervasyon telefonuna "Yerimiz yok" cümlesini kurarlar ki talep daha da çoğalsın diye. Geçen hafta sonu gittiğim bu mekanda kapıda duran güvenlik görevlisinin başkalarına yaptığı çirkin tavrına şahit oldum.

Bir hevesle çıktığım üst kat da benim için gerçekten hayal kırıklığı oldu. İçerideki kitle merak edip günler öncesinden rezervasyon yapmış, "Oh şükür ben de buradayım, bu yüzden eğlenmeliyim" düşüncesinde kitle. Fenix'in üst katında çalan yerli ve yabancı müzikler güzeldi. Ancak servisin aksaklığı ve içerideki yoğun sigara dumanı maalesef çok fenaydı. Bu tarz mekanların popülerliği çok uzun soluklu olmuyor. Gece hayatında ömrü kısa olan bu tarz örneklere fazlasıyla şahit olduk.

BERABER VE SOLO SERZENİŞLER

İzzet Çapa'nın Youtube kanalında başlattığı "Beraber ve Solo Serzenişler" programı şu sıralar dikkatimi çekenlerden. Sacit Aslan'la beraber sundukları program, RTÜK engeline takılmadığı için gayet rahat ve samimi. Sanki evde, oturma odasında konuşuyorlarmış hissi yaratıyor.

Çabuk biten magazin aşkları

Geçen gün de şarkıcı Aydın ile yaptıkları programa bir göz attım. Çok eğlenceli ve doğaldı. Her gelen konuk tüm kirli çamaşırlarını rahatlıkla ortaya döküyor ve ne varsa konuşuyor. Sadece Sacit Aslan'ın "Ben her şeyi biliyorum" duygusuyla yarattığı agresif enerjisi bazen fazla kaçıp itici olabiliyor.


ALAÇATI'NIN OT FESTİVALİ

Her sene geleneksel düzenlenen Alaçatı Ot Festivali bu sene de hareketli geçeceğe benziyor. Birçok butik otelle konuştuğumda çoğu doluluk oranını sağlamış durumda. Ot Festivali kapsamında hafta sonu paketleri de yapmışlar.

Kış sezonunu durgun geçiren esnaf bu durumdan çok mutlu. Aslında birçok şehirde yapılan bu tarz etkinlikler esnafın yüzünü güldürüyor. Şimdiden Alaçatı'da bu hafta sonu “Ot bahane eğlence şahane” gibi gözüküyor.

Çabuk biten magazin aşkları

ATAŞEHİR'E BİBER ENERJİSİ

Üç ay önce Ataşehir'de açılan Water Garden gerçekten Anadolu yakasında yaşayanlar için biçilmiş kaftan. Sinema salonlarından, yeme içme katına kadar her şey çok şık ve düzenli. Nişantaşı’nda popüler olan Biber üst katta yerini almış bile.

Geçtiğimiz akşam gittiğim Biber Ataşehir'de ambiyans çok güzeldi. İşletmeciliğini Tunç Yavuz'un üstlendiği mekanda Şef Cihat Yılmaz'dan çıkan yemekler ve sunumları gerçekten güzel. Tuna tartar ve kuşkonmazlı deniz tarağını çantama koyup eve götürmek istedim. Bahar gelmesiyle beraber mekanın üstünün açık olması da Biber Ataşehir’i Anadolu’nun en klas yerleri arasına sokmuş.

Çabuk biten magazin aşkları





Sıradaki haber yükleniyor...
holder