Gündem Cadde ortasında alacak kavgası!

Cadde ortasında alacak kavgası!

Paylaş
Cadde ortasında alacak kavgası!

Cadde ortasında alacak kavgası!

Şanlıurfa’da, aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan 2 ailenin fertleri kentin en işlek caddesinde karşılaşınca kavga etmeye başladı. İki kadın cadde ortasında saç saça, baş başa birbirine girdi, tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Haberin Devamı

Olay, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak meselesinden dolayı husumet bulunan birbirine akraba iki ailenin fertleri, bulvar üzerinde karşılaştı.

Aile fertleri arasında yeniden başlayan tartışma sırasında Mehmet A., Aysel Ç.’ye küfür etti. Bunun üzerine alevlenen gerginlikte Aysel Ç., kendisine küfreden Mehmet A.’nın annesi Samire A. ile tartışmaya başladı.

Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve 2 kadın saç saça birbiriyle kavga etmeye başladı. İki kadının kavgası sırasında, Ramazan A. ve oğlu Mehmet A. ile Bülent Ç.ı da birbiriyle tekme tokat birbirine vurmaya başladı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5612","5612","201106","5612-4.jpg");

Erkeklerin ayırmakta başarılı olamadığı kadınların eşarpları başlarından düşerken, çevredekiler polise bilgi verdi.

Haberin Devamı

Çok sayıda kişinin meraklı bakışları arasında kavga eden iki aile fertleri, polisin müdahalesi ile güçlükle birbirinden ayrıldı.

Bastırılan kavgada aileler birbirinden şikayetçi olunca taraflar polis merkezine götürüldü. 2’si kadın 5 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ali LEYLAK-Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)