Dünya 'Cadılar Bayramı'nda dehşet!

'Cadılar Bayramı'nda dehşet!

Paylaş
'Cadılar Bayramı'nda dehşet!

"Cadılar Bayramı” partisinde yaşanan izdihamda 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

İspanya’nın başkenti Madrid’de, ”Cadılar Bayramı” dolayısıyla düzenlenen partide yaşanan izdiham 3 kişinin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu

Madrid Arena Spor Salonu’nda düzenlenen, ”Thriller Music Party” adlı organizasyonda, girişte yaşanan izdihamda, 2’si 18, biri 25 yaşlarındaki 3 İspanyol genç kız hayatını kaybetti, ağır yaralanan iki genç kızın hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Yaralılardan birinin durumunun çok ağır olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Madrid ilk yardım ekibi Samur’dan yapılan açıklamada, TSİ 05.05’te bir grup gencin kalplerinin durduğuna ilişkin çağrı geldiği ve hemen özel partinin verildiği konser alanına gidildiği ifade edildi. Açıklamada üç genç kızın da olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Samur, konser alanında toplam 50 kişiye sağlık yardımından bulunulduğunu da duyurdu. Olaydan sonra da devam eden partiyle ilgili polis soruşturma başlattı.

Madrid Belediyesi yetkilileri ise izdiham ve sonrasında meydana gelen ölümlerin bir güvenlik sorunundan kaynaklanmadığını savundu. Görgü tanıkları da 10 binden fazla kişinin katıldığı partide, kapasitenin çok üstünde kişinin içerde olduğunu ileri sürerek, ”Tam bir dehşetti” dedi.

Haberin Devamı

AA