Magazin Çağla Kubat, Şampiyon Rüzgar Sörfçüsü olarak artık bir Barbie!

Çağla Kubat, Şampiyon Rüzgar Sörfçüsü olarak artık bir Barbie!

Paylaş
Çağla Kubat, Şampiyon Rüzgar Sörfçüsü olarak artık bir Barbie!

Barbie’nin Shero programı ile bebeklerini tasarladığı ilham veren kadınlar arasında Türkiye’den Çağla Kubat var!

Barbie, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında dünyanın dört bir köşesinden seçtiği geçmişte yaşamış ve günümüzde yaşayan 17 rol modelini, çok özel Barbie bebeklerini yaparak onurlandırdı. Yeni nesil genç kızlara ilham vermek için bebekleri tasarlanan ve sınırları zorlayan rol modelleri arasında ilk kez Türkiye’den Çağla Kubat seçildi. Şampiyon rüzgar sörfçüsü olan ve bir dönem Fenerbahçe yelken ve rüzgar sörfü takımının sporcusu olarak yarışmalara da katılan Çağla Kubat, ayrıca genç sörfçülerin spor tutkunlarına imkan sağlamak için açtığı okulla pozitif bir rol model olarak Barbie bebeği yapılmak üzere seçilen isimler arasında yer alıyor.


ŞAMPİYON ÇAĞLA!


2005 yılından itibaren milli sporcu olarak ülkemizi rüzgar sörfü sporunda yurtdışında da temsil eden Çağla Kubat’ın Rüzgar Sörfü Kadınlar Slalom kategorisinde Dünya Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonlukları bulunuyor.



Barbie’nin, Shero adını verdiği program ile kendi alanlarında sınırları zorlamış ve yeni nesil genç kızlara ilham kaynağı olan kadınlardan eşsiz özel oyuncak bebeklerini yaparak onurlandırdığı isimler arasında; İngiltere’den boks şampiyonu Nicola Adams, Çin’den Voleybol Şampiyonu Hui Ruoqi ve Fransa’dan dünyaca ünlü aşçı Hélène Darroze gibi farklı geçmişlerden ve çeşitli alanlardan gelen isimler bulunuyor.

Sporcu kimliğiyle snowboard, wakeboard, yüzme, dalma, tenis, racketball, basketbol, binicilik sporlarını da hobi olarak yapan Çağla Kubat’ın açtığı Çağla Kubat Windsurf Academy, Alaçatı Körfezi’nde gençlere rüzgar sörfü sporunu hızlı, kolay ve güvenilir şekilde öğrenme imkanı veriyor.



Widsurfte Çağla kürsüye çıktı


Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Haberin Devamı