Gündem Çağla yemeye gitti, ölüsü bulundu

Çağla yemeye gitti, ölüsü bulundu

Paylaş
Çağla yemeye gitti, ölüsü bulundu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde iddiaya göre, "Çağla yemeye gidiyorum" diyerek evden çıkan 23 yaşındaki Fatih Deveci, ormanlık alanda ölü bulundu

Alanya’nın Kayabaşı Köyü’nde dedesi ile birlikte oturan ve Konaklı Beldesi’nde bir butikte çalışan Fatih Deveci, dün akşam saatlerinde işyerinden çıktıktan sonra evine gitti.

Bir süre oturan Fatih Deveci, dedesi 72 yaşındaki Kerim Deveci’ye çağla yemeye gittiğini söyleyerek, evden çıktı. Torununun geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine telaşlanan Kerim Deveci, durumu köy muhtarı Mesut Göztaşı’na bildirdi.

Köylüleri toplayan muhtar, gruplar halinde kaybolan genci arama çalışması başlattı. Muhtar Göztaşı, durumu jandarmaya da bildirdi. Jandarma ekipleri de köylülerin arama çalışmasına katıldı.

Fatih Deveci, saat 01.00 sıralarında, ormanlık alanda tabancayla başından vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, uzun süredir bunalımda olduğu belirtilen Deveci’nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olay yerinde bulunan ve Fatih Deveci’ye ait olduğu ileri sürülen ruhsatsız tabanca da incelemeye alındı. Deveci’nin kesin ölüm nedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopside belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Özgür YILMAZ/DHA