Magazin Çağla yüzünden madara olmuş!

Çağla yüzünden madara olmuş!

Paylaş
Çağla yüzünden madara olmuş!

Alişan anlattı: İki günde bir beni 'Seni Çağla Şıkel arıyor' diye çağırıyorlardı. Arayan hep Çağla'nın adını kullanan hayranlarım çıkıyordu...

Askerlikten döner dönmez, '10' adlı albümünü çıkaran Alişan; Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın konuğu oldu. Hem şarkılarını söyleyen, hem de dinleyicilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı; canlı yayında samimi açıklamalar da yaptı. İşte o açıklamalardan bazıları:
Beni askerde çok işlettiler. İki günde bir "Seni Çağla Şıkel arıyor" diye santrale çağırdılar. Ben de "Kankam arıyor" diye koşturdum, durdum. Oysa arayanların hepsi Çağla'nın adını kullanan hayranlarımmış meğer!
Beni o günlerde en çok güldüren kişi Nihat Doğan'dı. Zira ülkeyi halka emanet etti ve 'Survivor'a katıldı. Gören de hakikaten savaş çıktı, Nihat da savaşa gidiyor sanacak... Yahu askerde olan benim, bu ülkeyi bana emanet etsene! Nihat'ın bu açıklaması bana çok saçma geldi. Ama hakkını yemeyelim... "Askerde seni kim ziyaret eder?" diye sorsalar, Nihat'ın hayatta adını söylemezdim. Helal olsun geldi.

Haberin Devamı

HELİKOPTER UÇURACAĞIM

Kendi klibimi kendim çekeceğim. Üç yönetmenden senaryo ve klip teklifi istedim, benden 40 bin lira istediler. Ben bu paranın üçte birine klip çekerim. Üstelik çekimde helikopter bile uçurabilirim.

SABAH