Magazin Çağlar Ertuğrul: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Çağlar Ertuğrul: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Paylaş
Çağlar Ertuğrul: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Geçen cumartesi akşamı final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteriyle adından sıkça söz ettiren Çağlar Ertuğrul'dan bomba açıklama: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Youtube'da bir kanala konuk olan oyuncu Çağlar Ertuğrul, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Bir sosyal medya kullanıcısı Ertuğrul'a, "Kadın olsan, kendinde hangi özelliği severdin?" sorusunu sordu.

Haberin Devamı

'LEZBİYEN OLURDUM'

Çağlar Ertuğrul gelen soru karşısında şaşkınlık yaşayarak, "Kadın olsaydım lezbiyen olurdum, çünkü erkeklerde ne buluyorsunuz anlamıyorum" cevabını verdi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 yılında İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu ardında 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyarak lisans eğitimini tamamladı. Üniversitenin tiyatro kulübüne üye olan Ertuğrul, ilk tiyatro deneyimini burada yaptı.

İlk televizyon deneyimini Rocco Sıkısakız, Pınar Krem Peyniri ve Turkcell gibi reklam filmlerinde yaptı. 2012 yılında yönetmen ve senarist Alper Çağlar ile tanışarak Dağ filminde rol aldı. Dağ filminin çekimlerini tamamlamak üzereyken Mahsun Kırmızıgül dizisi için onu denemelere çağırdı. Dağ filminin ardından 2012-2014 yılları arasında Mahsun Kırmızıgül imzalı Benim İçin Üzülme adlı dizide Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Öykü Çelik, Ünal Silver ve Selin Şekerci ile birlikte başrolü paylaştı.

Haberin Devamı

Çağlar Ertuğrul, oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaparak bir çok dizi ve sinema filminde rol aldı. 2014 yılında Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura, Beyaz Karanfil gibi başarılı dizilerde usta isimler ile birlikte rol aldı.

2016 yılında senaryosu ve yönetmenliği Alper Çağlar'dan olan Dağ 2 adlı sinema filminde Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın gibi isimlerle birlikte rol aldı.

Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz hafta sonu cumartesi günü final yapan Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide Yağız Egemen karakterini canlandırmıştı.