Gündem Çakallarla Dans 3=Sıfır Sıkıntı 5 Aralıkta vizyonda

Çakallarla Dans 3=Sıfır Sıkıntı 5 Aralıkta vizyonda

Paylaş
Çakallarla Dans 3=Sıfır Sıkıntı 5 Aralıkta vizyonda

İlk iki filmi ile beğenilen Çakallarla Dans, Twitter üzerinden sevenlerinin oylamaları sonucu seçilen afişle serinin üçüncü filmi olarak yakında vizyonda

Çakallarla Dans serisinin ilk filmi seyirci tarafından büyük ilgi görmüştü. Hatta birçok repliği günlük hayatta yaşantımıza girmişti. 'Hastasıyız Dede' bunlardan sadece biri. Bunun peşinden devam filmini çeken Murat Şeker, izleyiciden çok olumlu tepkiler aldığını belirtip, hemen 3. filmin senaryosunu yazmaya girişti. Murat Şeker, 21 Haziran'da başladığı üçüncü devam filmi Çakallarla Dans : Sıfır Sıkıntı'nın çekimlerini 11Ağustos gecesi itibariyle tamamladığı duyurdu.

Haberin Devamı

ÇAKALLARLA DANS 1

Çakallarla Dans, son dönem Türkiye Sinemasında hatırı sayılır oranda artmaya başlayan komedi-suç filmlerine iyi bir örnek olarak öne çıkan yapımlardan. Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsından dolayı gözü dönmüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak amacıyla plan yapar.

Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır; Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olu çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasına düşecek olmalarıdır.

Dört kafadar başlattıkları bu işi beklenildiği gibi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik bela kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir maceraya sürükleyecektir.

Haberin Devamı

ÇAKALLARLA DANS 2 : HASTASIYIZ DEDE

İlk film olan Çakallarla Dans filmi sonunda işledikleri suçlar nedeniyle hapishaneye giren Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Del Piero Hikmet ve Köfte Necmi zor günler geçirmektedirler. Ayrıca çok sevdikleri ve para kazandıkları futbolu ve mahalledeki arkadaşları ile yakınlarını özlemektedirler.

Hapishanede bulundukları esnada yapılacak olan tıbbi bir deney için kobay olmaya razı olurlar. Böylece hapishaneden de şartlı tahliye olabileceklerdir. Şartlı tahliyeleleri yapılan film kahramanları suç önleyen ilaçları kullanmaya başlarlar. Dışarı çıktıklarında kendi aralarında artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ancak unuttukları asıl mesele ise çakal olmak değil de, çakallarla dans edebilmenin zorluğudur. Ayrıca film de bolca Fikirtepe jargonu kullanılmıştır.

ÇAKALLARLA DANS 3-SIFIR SIKINTI

İlk iki filmde yer alan Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve İlker Ayrık'tan oluşan çekirdek kadroya bu filmde Derya Baykal, Derya Şensoy ve Gürkan Uygun gibi yeni isimler de eklendi.

İkinci filmde yaşadıkları deney kobaylığı tecrübesinden sonra hayatlarına “denetimli serbestlik” koşulu ile devam etmekte olan Kayınço Gökhan, Del Piero Hikmet, Köfte Necmi ve Muhasebeci Servet Bu arada içinde yaşadıkları topluma ayak uydurmak için ‘grup terapisine’ giderler ve üçüncü filmin yeni macerası böylelikle başlamış olur.

Haberin Devamı

Del Piero Hikmet, bir gün vapura bindiğinde hayatında belki de gördüğü en güzel kadın olan Mihriban ile karşılaşır. Hikmet hayatının kırılma anı olduğundan habersiz Mihriban’dan çok etkilenir. Üstelik Mihriban dilsizdir! “Yani kızın ağzı var, dili yoktur”. İki aşık her geçen gün kalp gözü ile anlaşır ve birbirlerine kayıtsızca aşık olur. Ömründe ilk kez bir kadının elini tuttuktan sonra Hikmet Mihriban ile evlenmeye kararlıdır. Fakat kızın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir ricası olur: Kızının yeniden “Anne!” dediğini duymak Cemile’nin ölmeden önceki tek isteğidir. Öte yandan ameliyat için gereken para oldukça yüklü bir meblağdır ve ‘çakallıktan’ uzak durarak elde edilmesi çok da kolay değildir. Fakat bu kadar büyük bir iyilik için yapılacak çakallık, gerçekten ‘çakallıktan’ sayılır mı?

Haberin Devamı

Çakallarla Dans'ın üçüncü filmi Sıfır Sıkıntı 5 Aralık'ta vizyonda olacak.