Gündem Çaldığı giysinin etiketini unutunca...

Çaldığı giysinin etiketini unutunca...

Paylaş
Çaldığı giysinin etiketini unutunca...

Adana'da bir mağazada tişörtün üzerindeki alarm tetikleyicisini söküp giyen zanlı, arkasındaki etiketi unutunca yakalandı.

Merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi’nde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı Güven Timi ekipleri, bir kişinin tişörtünün arkasında etiketin sarktığını görünce şüphelenerek durdurdu.

Fiyat etiketini inceleyen polisler, tişörtü giyen Ekin C’ye (22) nereden satın aldığını, faturası olup olmadığını sorunca, "Ben bunu uzun zamandan beri giyiyorum" cevabını aldı.

Ekin C’yi mağazaya götüren polis ekipleri, görevlilerden barkod araştırması yapmasını istedi.

Görevlilerin bilgisayar kayıtlarından yaptığı inceleme sonucunda tişörtün satılmadığı belirlenirken, Ekin C’nin kırdığı alarm sistemi de soyunma kabininde bulundu.

Güvenlik kamerası kayıtları da incelendiğinde, Ekin C’nin mağaza çalışanlarının yoğunluğundan faydalanarak, deneme kabinine bir tişörtle girdiği, ardından giyip hızla mağazadan çıktığı belirlendi. Ekin C’nin, alarm tetikleyicisini sökerken, fiyat etiketini unuttuğu anlaşıldı.

Şikayet üzerine gözaltına alınan Ekin C, Beşocak Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Daha önce suç kaydı bulunmayan Ekin C’nin ilk hırsızlık denemesinde yakalandığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.