Gündem Çaldıklarını iade etti!

Çaldıklarını iade etti!

Paylaş
Çaldıklarını iade etti!

Çaldıklarını iade etti!

Trabzon’da belediyeye ait su tahsilat bürosundan dizüstü bilgisayar ve bir miktar para çalan hırsız iki gün sonra pişman olarak çaldıklarını geri getirdi.
Olay geçen hafta sonu 2 No’lu Beşirli Mahallesi 910 Nolu Sokak’taki Trabzon Belediyesi Semt Pazarı içinde bulunan su tahsilat bürosunda meydana geldi. Sabah büroya gelen görevliler vezne bölümünün kapısını kırılmış halde buldu. Yapılan incelemede, dizüstü bilgisayar ve çekmecedeki 30 liranın çalındığı belirlendi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri tutanak tutarak hırsızı yakalamak üzere çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Önceki gün su tahsilat bürosunun bulunduğu Semt Pazarı kompleksinin gece bekçisi 38 yaşındaki Hamdi Kara, su tahsilat bürosu görevlisi Fevzi Sert’in yanına giderek hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti ve çalıntı diz üstü bilgisayar ile parayı iade etti. Taşeron firma adına pazarda bekçilik yaptığı öğrenilen Hamdi Kara’nın, dizüstü bilgisayarı özendiği için çaldığını ve pişman olduğunu söylediği belirtildi. Belediye yetkililerinin şikayetçi olmaması üzerine Hamdi Kara çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Fatih TURAN/DHA