Spor Çalımbay: Eskişehir'in dönüm maçı

Çalımbay: Eskişehir'in dönüm maçı

Paylaş
Çalımbay: Eskişehir'in dönüm maçı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçının kendileri açısından dönüm maçı niteliğinde olduğunu söyledi

Rıza Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kendilerini zevkli ve mücadelesi bol bir maçın beklediğini belirterek, Eskişehirspor’un yakaladığı iyi çıkışı sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Atatürk Stadı’nda 8 Mart’ta karşılaşacakları Galataray’ın da kazanmak için sahaya çıkacağını vurgulayan Çalımbay, şöyle konuştu: "Mücadelesi bol bir maç olacak. Takımıma yürekten inanıyorum.

Bütün arkadaşlarımız kazanmak için ellerinden geleni yapacak. Bunun yanı sıra taraftarımıza da güveniyoruz. Hedefimiz 3 puan almak. Galatasaray maçı bizim için dönüm maçı niteliğinde. İçeride ve dışarıda oynadığımız maçları kazanmamız gerekiyor.

"AYDIN, ÜMİT KARAN VE VOLKAN İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK"

Galatasaray maçında Bülent Ertuğrul cezalı, Serdar ise sakat olduğu için oynayamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan diğer oyuncularımız maç saatine kadar hazır hale gelecekler."

Çalımbay, Galatasaray maçından galip geleceklerine inandıklarını ifade ederek, daha önce Galatasaray forması giyen Ümit Karan, Volkan ve Aydın için bu maçın öneminin büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaray'a bileniyorlar

Haberin Devamı