Spor Çalımbay ve Youla, TV'de kapıştı

Çalımbay ve Youla, TV'de kapıştı

Paylaş
Çalımbay ve Youla, TV'de kapıştı

Souleymane Youla ve Rıza Çalımbay polemiği canlı yayına taşındı. İki isim birbirlerine ağır ithamlarda bulundu

Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son haftasında oynanan Diyarbakırspor maçından sonra disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan ve Türkiye'den ayrıldıktan sonra teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında önemli açıklamalarda bulunan Souleymane Youla ve Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay polemiği NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda aydınlık kazandı.

YOULA: RIZA ÇALIMBAY SAHTEKAR


Spor Servisi adlı programa telefonla bağlanan Souleymane Youla, Rıza Çalımbay hakkında 'Sahtekar' ifadesini kullanırken, hemen ardından cevap hakkını kullanan Rıza Çalımbay ise 'Hayatımda böyle bir insan görmedim. Youla bir nankör' dedi.

Türkiye'den ayrılan Youla "Eskişehirspor'da çok mutlu zamanlarım geçmedi. Sakat olmama karşın bana izin vermediler. Ben artık Rıza Çalımbay ile çalışmak istemiyorum. Türkiye'ye de dönmeyi şu an düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

RIZA ÇALIMBAY: YOULA NANKÖR


Youla'nın ardından programa bağlanan teknik direktör Rıza Çalımbay ise Youla'nın ifadelerine "Hayatımda böyle bir insan görmedim. Yaptıkları çok yanlış. Ben bunları tartışacak değilim. Ben ceza yemesin diye çok uğraştım.

Youla bastı gitti. İnsanı karalamak da çok kötü bir durumdur. Youla'yı alan benim. Beşiktaş'a da alan benim. Ama şu yaptığı insanlığa sığmaz. Bana 'sakatım' dedi. Doktoru çağırdım. Youla'nın durumunu sordum. Doktor 'oynar' dedi. Benim elimde de forvet yok.

"SERBEST KALMASINA İMKAN YOK"

Ama bunun o şekilde konuşması nankörlük. Bize Ankara'dayım derdi bir bakardınız Belçika'ya gitmiş. 5 kuruş alacağı yok kulüpten. Sadece bilet parasını vermemişler. Onu da verecekler zaten. Serbest kalabileceği bir durum yok.

Ben onun gitmemesi için uğraştım. Sen nereye gidiyorsun. 450 bin Euro almış şu ana kadar kulüpten. Youla nankörlük yapıyor. O arkadaşlarına ihanet etmiştir. Forvetimiz kalmadı. Takımı yalnız bıraktı. Bana 'Ümit Karan hiç gelmiyor ben niye geliyorum' diyor." şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı