Spor Çalımbay, Youla'nın peşini bırakmıyor

Çalımbay, Youla'nın peşini bırakmıyor

Paylaş
Çalımbay, Youla'nın peşini bırakmıyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendisine sahtekâr diye Youla hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını söyledi

Rıza Çalımbay, Eskişehirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, bazı art niyetli insanların olayı çarpıttığını öne sürdü.

Youla’yı kazanmak için her şeyi yaptıklarını ifade eden Çalımbay, şöyle devam etti: "Youla bizi yarı yolda bırakıp kaçtı. Youla bir ton para kazanıyor. Geçen yıl parasını alamayınca (para yok, antrenman yok) derdi. Youla’nın tek sevgisi paradır. Takımın başarısı için Youla’nın bazı şeylerini ört bas etmeye çalıştık. Burada hata yaptığımızı kabul ediyorum.

"YOULA'NIN AKIL HOCALARI VAR"

Youla, Türk toplumuna ve futboluna zarar veriyor. Youla’nın akıl hocaları var. Doğru düzgün derdini anlatamayan, Türkçesi kıt Youla, böyle açıklamaları nasıl yapıyor? Beşiktaş ve Eskişehirspor’da her türlü şansı verdim. Beşiktaş maçında Youla’ya (Defol git seni istemiyorum) demişim. Bunu yazanlar nankör, pislik ve art niyetli insanlardır. Bunu ispat etmelerini istiyorum."

"ESKİŞEHİR’DE KALDIĞI TÜM SİTELERDEN KOVULDU"

Çalımbay, Youla’nın yaptığı disiplinsizliklerin haddi hesabı olmadığını ileri sürerek, şunları kaydetti: "Eskişehir’de hangi sitede kaldıysa kovuldu. Kimsenin özel yaşantısı beni ilgilendirmez. Youla geçen yıl antrenman yaptı, maçını oynadı sorun yoktu, ama bu sene her şeyin tersini yapıyor.

Gece hayatıyla ilgili bir sürü şey var, ama beni ilgilendirmez. Bana yakışmaz. Youla, arkadaşlarının üstüne gidiyor. Ümit Karan’a laf atıyor. Ümit Karan takımı yalnız bırakmamak için sakat sakat kadroya girdi ve sakatlığı bu noktaya geldi.."

"1 MİLYON LİRALIK DAVA AÇACAĞIM"

Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı: "Bana karşı sarf ettiği sözler nedeniyle Youla hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Youla’nın peşini bırakmayacağım. Youla’ya bir milyon liralık dava açacağım. Bu davayı kazanmak her şeyimi ortaya koyacağım.

Ben Rıza Çalımbay’ım, 30 yıldır futbolun içindeyim. Kimse bana öyle bir kelime kullanamaz. Milli Takım ve Beşiktaş’ta kaptanlık yaptım. Kimseye saygısızlık yapmadım. En çok üzüldüğüm şey Türk medyasının böyle insanlara prim vermesi.

Youla gibi tiplerle, kendini bilmez insanlarla, arkadaşlarına saygısı olmayan insanlarla uğraşacak durumda değilim. Beni bilen biliyor."

2

Haberin Devamı