Gündem Çalıntı parayla lüks yaşam!

Çalıntı parayla lüks yaşam!

Paylaş
Çalıntı parayla lüks yaşam!

Çalıntı parayla lüks yaşam!

Bursa'da evlere girerek çaldığı 250 bin TL'ye para ile lüks bir hayat yaşayan 27 yaşındaki Yusuf Ergün, Mustafakemalpaşa İlçesi'ndeki bir bağ evinde 18 yaşındaki sevgilisiyle aşk yaparken yakalandı. Hırsızlık olaylarından toplam 127 suç kaydı bulunan Yusuf Ergün'ün ikiz kardeşi Gökhan Ergün de 3 yıl önce polisle girdiği çatışmada ölmüştü.

Haberin Devamı

Bursa polisi son 10 ay içerisinde merkez Yıldırım İlçesi'nde girdiği 4 ayrı evde kasayı açıp toplam 250 bin TL değerinde, TL, dolar ve ziynet eşyası çalan 127 suçtan sabıka kaydı bulunan Yusuf Ergün'ü önceki gün Mustafakemalpaşa İlçesi'ndeki bağ evinde ismi açıklanmayan 18 yaşındaki sevgilisi ile aşk yaparken yakaladı.

Polis daha sonra Yusuf Ergün'ün 27 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunan kardeşi Muammer Ergün'ü (23) ise Yıldırım İlçesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Yusuf Ergün'ün çift yumurta ikizi olan kardeşi Gökhan Ergün, 2006 yılının Haziran ayında Bursa'da hırsızlık amacıyla girdiği evden kaçarken kendisini yakalamak isteyen polisin korkutmak amacıyla yere sıktığı kurşun bacağındaki atar damarına isabet edince aşırı kan kaybından ölmüştü.

Haberin Devamı

Çaldığı paralarla bir ev alıp, büfe açan, marka kıyafetler giyen ve kiraladığı lüks otomobillerle dolaşan Ergün'ün sık sık gece kulüplerine gittiği de belirlendi.

Sorgulaması devam eden iki kardeş, "Hırsızlık" suçundan adliyeye çıkarılacak.

DHA