Bilim - Teknoloji Call of Duty: WW II çıkıyor
Paylaş
Call of Duty: WW II çıkıyor

Call of Duty: Infinite Warfare ile hayal kırıklığı yaratan Infinity Ward kullanıcıların istediği gibi İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan Call of Duty: WW II ile karşımıza çıkacak

Call of Duty: Infinite Warfare oyun tarihinin belki de en büyük hayal kırıklıklarından veya kin beslenen oyunlarından biridir, öyle ki oyunun tanıtım videosu (Infinite Warfare RevealTrialer) YouTube‘da en çok dislike alan 2. video olmuştu.

EN KÖTÜ SERİ


Uzayda geçen ve yer çekimi olmayan ortamda geçen bu seri, Call of Duty‘in en kötü serisi olarak gösteriliyor. Durum böyle olunca Infinity Ward çıkaracağı yeni oyunun konusunu kullanıcıların istediği gibi ikinci dünya savaşı olarak çıkaracak.

OYUNUN GÖRSELLERİ SIZDI


Geniş bir oyun senaryosuna sahip olacak serinin İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceği ise oyun görsellerinin sızmasıyla belli oldu. Call of Duty: WW II olarak çıkması planlanan oyunda ayrıca tanıtımında önemli isimler ile anlaşması bekleniyor.

Bilindiği gibi Call of Duty: Infinite Warfare‘de Game of Thrones‘dan tanıdığımız Jon Snow (Kit Harington) ve UFC şampiyonu Conor McGrego yer almıştı.

Justice League için ilk fragman yayınlandı

Haberin Devamı