Bilim - Teknoloji Call of Duty WW2’nin dosya boyutu ne kadar?
Paylaş
Call of Duty WW2’nin dosya boyutu ne kadar?

Oyunseverler Call of Duty WW2 dosya boyutunu merak ediyor. İşte bu sorunun yanıtı...

Oyun dünyasının en köklü yapımlarından biri olan Call of Duty, bu sene yayınlanacak olan yeni oyunu ile özüne geri dönecek. Hatırlanacağı üzere serinin ilk oyunu 2003 yılında yayınlanmıştı. İlk 3 oyunuyla 2. Dünya Savaşı’nın dışına çıkmayan CoD sonrasında ise modern savaşlara yönelmişti. Bu sene yayınlanacak olan Call of Duty WW2 ile uzun bir süreden sonra tekrardan 2. Dünya Savaşı atmosferine geri dönülecek.

Activision ve Sledgehammer stüdyosu işbirliği ile geliştirilen yapım PC, PS4 ve Xbox One için 3 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Oyunun çıkmasına henüz 2 haftadan daha uzun bir süre olmasına karşın, Activision ön yüklemeler konusunda aceleci davranıyor. Zira Call of Duty WW2’nin Xbox One versiyonu geçtiğimiz gün itibariyle ön yüklemeye sunuldu. Oyunun ön yüklemeye sunulmasıyla birlikte dosya boyutu da ortaya çıktı.

Xbox One üzerinden erişilen bilgilere göre, Call of Duty WW2 45.12GB’lık bir dosya boyutuna sahip. Bu dosya boyutunun o kadar da fazla olmadığını söylemek mümkün. Zira geçtiğimiz günlerde AC Origins’in dosya boyutunun yaklaşık olarak 100GB olduğu ortaya çıkmıştı.

Tabi ki şöyle birşey de var. Muhtemelen Sledgehammer, Call of Duty WW2 için ilk gün yaması da yayınlayacaktır. Bu yamanın boyutunu da oyuna dahil etmemiz mümkün. Yine de bekleyip göreceğiz.


Qualcomm Snapdragon 363 tanıtıldı

Haberin Devamı