Bilim - Teknoloji Call Of Duty: WWII için yeni detaylar ortaya çıktı
Paylaş
Call Of Duty: WWII için yeni detaylar ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde doğrulanan Call Of Duty: WWII için yeni detaylar ortaya çıktı. Peki oyun bize neler sunuyor? İşte yanıtı...

Bir süredir oyun dünyasında yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine dönmek amacıyla İkinci Dünya Savaşı’nı işleyebileceği dedikoduları dönüyordu. O dedikodular gerçeğe döndü ve geçtiğimiz günlerde Call of Duty’nin yeni oyunun 26 Nisan’da tanıtılacağı duyuruldu. Şimdi de Call Of Duty: WWII için yeni detaylar ortaya çıktı.

Detaylar oyun için hazırlanmış bir reklamda ortaya çıktı. Reklama göre oyunun hikaye modunda “zulmün eşiğindeki bir dünyada özgürlüğünü korumak için savaşan bir askerin hikayesi” işlenecek.

ÖN SİPARİŞE ÖZEL BETA


Çoklu oyuncu modunda ise haritalar, tahmin edebileceğiz üzere İkinci Dünya Savaşı’nın geçtiği yerlerde konumlandırılmış. Reklamda ayrıca Call of Duty topluluğuyla iletişim kurmak için etkileyici ve yeni yollar olduğundan bahsediliyor. Ayrıca oyunu ön sipariş edenlerin özel betaya katılabilecekleri belirtiliyor.

BİLGİLER DOĞRULANMIŞ DEĞİL!


Ancak bu reklam sızıntısının da gerçek olup olmadığı henüz doğrulanmış değil. Eğer doğru olduğunu kabul edersek çok şaşırtıcı bilgilerle karşılaştığımızı söyleyemeyiz. Ön sipariş verenlerin kapalı betaya katılacak olmaları en önemli detay olarak görünüyor. İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan oyunlarda konu genelde hep aynı oluyor.

Haritaların da bu bölgelerde geçmesi oldukça normal. Yine de yeni detayları öğrenmek serinin hayranları için motive edici olabilir. Zira seri, uzun zamandır bilim kurgu teması ile savaşları geleceğe hatta uzaya taşımıştı. Hatırlatmak gerekirse Call Of Duty: WWII, 26 Nisan’da yani 3 gün sonra tanıtılacak.

DeadbyDaylight PS4 ve Xbox One İçin Geliyor

Haberin Devamı