Türkiye (Son Dakika) Camdan fırlayan sürücü can verdi

Camdan fırlayan sürücü can verdi

Paylaş
Camdan fırlayan sürücü can verdi

Denizli’de refüje çarpan aracın sürücüsü camdan fırladı. 24 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken olay yerinde evlatlarının cansız bedeni ile karşılaşan anne ve baba sinir krizi geçirdi

Olay saat 03.50 sularında Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi.

Tolga Okumuş (24), idaresindeki hafif ticari aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti.

DIŞARI SAVRULDU


Çarpmanın etkisiyle genç sürücü aracın camından dışarı savruldu. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede 24 yaşındaki Okumuş’un hayatını kaybettiğini belirlendi.



SİNİR KRİZİ GEÇİRİP AĞIT YAKTILAR


Olay yerine gelerek evlatlarının cansız bedeniyle karşılaşan anne ve baba sinir krizleri geçirdi. Ağıt yakan anne ve baba ayakta durmakta güçlük çekerken, acılı anne ve babayı polis ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Anne ve baba olay yerine gelen ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Yapılan incelemenin ardından genç sürücünün cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı