Gündem Çamurlu işçiye sedye işkencesi

Çamurlu işçiye sedye işkencesi

Paylaş
Çamurlu işçiye sedye işkencesi

Kanalizasyon çalışmasında toprak altında kalan işçiye yardıma gelen ekipler, 'Çamurlusun' deyip sedyeye almadı

Ankara'nın Sincan İlçesi'nde, bir apartmanın kanalizasyonda çalışan 2 işçiden biri açtıkları çukurun çökmesi sonucu toprak altında mahsur kaldı. Kurtarılan işçi, üzeri çamurlu olduğu için sedyeyi kirletir diye ambulansın koltuğunda hastaneye kaldırıldı.

Sincan 12'nci Cadde 51 numaralı apartmanın tıkanan kanalizasyonu için yeni boru döşemek üzere yaklaşık 2 metre derinliğinde çukur açan 2 işçiden biri çöken toprağın altında kaldı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek mahsur kalan 30 yaşındaki Şükrü Çetin isimli işçiyi yaklaşık 1 saatlik uğraşla güçlükle çıkartabildi.

Şükrü Çetin, daha sonra 112 Hızır Acil Ambulansı sedyesine alınmak istendi, ancak bir görevli tarafından üzeri çamurlu olduğu için sedyeyi kirleteceği gerekçesiyle, ambulans içerisindeki refakatçi koltuğuna oturtuldu. Olayın şokunu yaşadığı gözlenen Çetin, Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu, ayaklarında kısmi kas ezilmelerinin meydana geldiği öğrenildi.

Ümit KOZAN / ANKARA (DHA)

Haberin Devamı