Spor Cana kulübeye mahkûm

Cana kulübeye mahkûm

Paylaş
Cana kulübeye mahkûm

Galatasaray'da Teknik Direktör Frank Rijkaard ile Lorik Cana arasındaki kriz büyüyor

Sarı-kırmızılı takımda, Gaziantepspor önünde zor da olsa elde edilen galibiyetin mutluluğu yaşanırken, Rijkaard'ın kendisinden habersiz transfer edilen Arnavut oyuncuya karşı tavrını sürdürmesi sıkıntı yarattı.

Hollandalı hocanın, Gaziantep maçında 10 gün boyunca salonda çalışan ve sakatlığı kamuoyuna açıklanmayan Ayhan Akman'a ilk 11'de forma verirken Lorik Cana'yı 90 dakika yedek kulübesinde bekletmesi, sarı-kırmızılı futbolcuları bile şaşkına çevirdi.

Rijkaard'ın kadroda bulunan 8 yabancıdan sadece Cana'yı hiç oynatmaması yönetime ince bir mesaj olarak yorumlandı. Eskişehirspor maçında iç yan bağları esneyen ve bu nedenle 10 günde sadece 3 kez takımla birlikte antrenmana çıkan Ayhan'ın ilk 11'de sahaya sürülmesi, Cana'yı hayal kırıklığına uğrattı.

Transfer tercihleri konusunda Rijkaard ile yönetim arasında yaşanan sıkıntının adeta kurbanı olan Arnavut futbolcunun son derece moralsiz olduğu bildirildi.

Yönetim transfer etmişti Rijkaard düzenlediği basın toplantısında Cana'yı savaşçı kimliği yüzünden yönetimin transfer ettiğini belirterek, futbolcunun kendisinden habersiz alındığı imasında bulunmuştu.

Haberin Devamı