Spor Cana+4 milyon Euro= Muslera

Cana+4 milyon Euro= Muslera

Paylaş
Cana+4 milyon Euro= Muslera

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Muslera'yı gündemine aldı

Van der Sar ve Buffon transferini rafa kaldıran Galatasaray, aradığı kaleciyi Lazio’da buldu. İtalyan ekibinin gelecek vadeden milli file bekçisi Fernando Muslera’yı takibe alan sarı-kırmızılı yönetim bu oyuncuyu ‘Aslan’ yapmak için elindeki tüm imkânları seferber etti.

Ne Aykut, ne Ufuk ne de Zapata’nın ilaç olamadığı kalede yaşanacak krize tahammülü kalmayan Galatasaray, 1.90’lık Uruguaylı’yı renklerine katıp önümüzdeki 5-6 seneyi garanti altına almak istiyor.

24 yaşında olmasına rağmen Çizme’nin en köklü kulüplerinden Lazio’nun vazgeçilmezi olan ve bu sezon 36 Serie A maçında kaleyi koruyan Muslera, Uruguay milli takımıyla da 3 karşılaşma oynadı.

CANA'YI YOLLAYACAKLAR

Özellikle yan toplardaki zamanlamasıyla otoritelerin beğenisini toplayan genç yeteneğin transferinin gerçekleştirmesi durumunda yönetim bir taşla iki kuş birden vurmuş olacak.

4 teknik direktör Fatih Terim’in gelecek sezonki planlamalarında yer almayan ve takımdan kopma noktasına gelen Lorik Cana’yı bu transfer için takasta kullanmanın hesaplarını yapan sarı-kırmızılı yönetim, Arnavut oyuncunun yanı sıra Lazio’ya 4 milyon Euro daha ödeyecek.

Haberin Devamı