Gündem Canavara 4 müebbet

Canavara 4 müebbet

Paylaş
Canavara 4 müebbet

İnşaatta öldürdükleri Şükrü Seyhan'ın evini basıp kızı Meryem'e tecavüz eden ve sonra da annesi ile Meryem'i öldüren saldırganlardan Zeki Dağlı'nın 4 kez müebbet hapsi isteniyor

GENÇ KIZI HEDEF ALDILAR

Haberin Devamı

İstanbul Esenler’de alkolik Şükrü Seyhan, eşi Bakiye (46) ve kızı Meryem (18) ile gecekonduda oturuyordu. Şükrü Seyhan ile Zeki Dağlı arkadaştı. Zeki Dağlı (41) Şükrü Çılgınoğlu’nun inşaatında boyacıydı. İddiaya göre, mahallenin namus bekçiliğine soyunan Şükrü Çılgınoğlu, Şükrü Seyhan’ın kızı Meryem’in para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu öne sürmüştü.

BABAYI TAHRİK ETTİLER

Zeki Dağlı’nın ifadesine göre olay şöyle gelişmişti: Şükrü Çılgınoğlu, Zeki Dağlı’ya Meryem’in durumunu araştırmasını söylemişti. 2 Mart 2007’de Şükrü Seyhan, Zeki Dağlı, Mustafa Mutlu (37) ve Arif Çevik (43) inşaatta birlikte içiyordu. Zeki Dağlı ile Arif Çevik, Şükrü Seyhan’a “Kızın Meryem iyi sevişiyormuş” dedi. Şükrü Seyhan elindeki bıçakla karşısındakilere saldırdı.

Haberin Devamı

TÜYLER ÜRPERTEN VAHŞET

İddiaya göre, Arif Çevik’in arkasından tuttuğu Şükrü Seyhan, Zeki Dağlı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Zanlılar daha sonra Şükrü Seyhan’ın evine baskın yaptı. Baskında tecavüze uğrayan Meryem Seyhan boğazlanarak, annesi Bakiye Seyhan bıçaklanarak öldürüldü. Şükrü Seyhan’ın cesedi 11 Nisan 2007’de Şükrü Çılgınoğlu’na ait inşatta çürümüş olarak bulundu.

DNA KATİLİ ELE VERDİ

Zeki Dağlı, Arif Çevik ve Mustafa Mutlu tutuklandı. Şükrü Çılgınoğlu, Bayram Özer ve Mehmet Erdem ise tutuksuz yargılanıyor. Anne-kızın üstünde bulunan DNA örnekleri ile Zeki Dağlı’nın DNA’sı uydu. Dünkü duruşmada savcı Mehmet Ayhan, Zeki Dağlı’nın 3’ü ağırlaştırılmış olmak üzere 4 kez müebbet hapsini istedi. Savcı, diğer 5 sanığın beraatini talep etti. Duruşma ertelendi.