Spor Canaydın'a vefa heykeli

Canaydın'a vefa heykeli

Paylaş
Canaydın'a vefa heykeli

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal geçtiğimiz çarşamba günü toprağa verilen Galatasaray Kulübü eski Başkanı Özhan Canaydın'ın İstanbul Maçka'daki evinin karşısına heykelini dikeceklerini açıkladı

Galatasaray Kulübü eski Başkanı merhum Özhan Canaydın’ın heykeli yapılıyor. Geçtiğimiz çarşamba günü toprağa verilen Galatasaray Kulübü eski Başkanı Özhan Canaydın’ın İstanbul Maçka’daki evinin karşısına dikilecek olan heykeli için Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü’nün efsane Başkanı Süleyman Seba’nın Akaretler’deki Demokrasi Parkı’na geçen yıl heykelini diken Ünal bu kez Canaydın’ın heykelini yaptırmak adına harekete geçti. Canaydın ile sağlığında konuştuğunu belirten Ünal, “İnsanlar yaşarken anılmalıdır sözü ne kadar doğru imiş. Özhan Ağabey’e söz vermiştim ‘Senin heykelini yaptıracağım’ diye, ama göremedi. Şimdi sözümüzü yerine getiriyoruz” dedi.

Öte yandan Galatasaray Kulübü, Özhan Canaydın için Ali Sami Yen Stadı’nın yanındaki Galatasaray Store’a bir anı defteri koyma kararı aldı.