Magazin Caner Erkin'den Asena Atalay'a şok suçlamalar

Caner Erkin'den Asena Atalay'a şok suçlamalar

Paylaş
Caner Erkin'den Asena Atalay'a şok suçlamalar

Asena Atalay’dan oğlunun velayetini almak için dava açan Caner Erkin, çarpıcı iddialarda bulundu

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Caner Erkin, dava dilekçesinde Asena Atalay hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Eski eşinin 6 yaşındaki oğulları Çınar’ı ‘para aracı’ olarak gördüğünü öne süren futbolcu, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

- Asena hamilelik döneminde zayıflama hapları kullanarak çocuğun sağlığını hiçe sayıyordu. Gece kulübü çıkışlarında sarhoşluk hallerinde görüntülendi.

- Oğluyla geçirmesi gereken zamanını sevgilileriyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde, gece kulüplerinde, birtakım özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmektedir.

- Asena sabahları erken kalkıp çocuğu okula hazırlamamaktadır. Oğlumuza fast food tarzı yiyeceklerle sağlıksız beslemektedir. Oğlum zamanını bakıcısıyla geçiriyor.

- Geceleri ağlayan bebeğini emzirmek için bile yatağından kalkmamıştır. Geceleri uyanıp biberonla bebeği beslemek zorunda kalıyordum.

- Asena evliyken yaptığı aldatmalar herkes tarafından bilinmektedir. Boşanma sonrası da ahlaka aykırı yaşam şeklini devam ettirmiştir.

- Sevgilisinden dayak yediği, bu dayak yüzünden burnunun kırıldığı bilinen bir olaydır. Asena'nın burnunu kıran erkek arkadaşı müşterek çocukla tatildeyken çocuğun otel odasının kapısını yumruklamış, küfürler etmiştir. Bu olaya çocuk şahit olmuştur.

- Yine 6 yaşında bir çocuk annesinin ‘direk buldum mu dayanamam notu’ ile herkese açık internet sitesinde yayımladığı direk dansı fotoğrafları artık pornografi sınırlarını zorlamaktadır.



'ÇINAR'IN EĞİTİMİ AKSADI'

Başvuruda, yayın yasağı ve gizli celse yapılması da istendi. 18 Haziran 2010 tarihinde evlenen çiftin 19 Ocak 2016 tarihinde anlaşmalı boşandıkları belirtilen dilekçede, 25 Nisan 2011 tarihinde dünyaya gelen müşterek çocukları Çınar’ın velayetinin ise anneye verildiği kaydedildi. Ancak davalı annenin velayet vazifesini yerine getiremediği iddia edilen dilekçede, Çınar’ın eğitiminin aksadığı öne sürüldü.

Toplam 13 sayfalık dilekçenin sonunda avukat Deniz Ketenci, Çınar Erkin’in üstün menfaatleri göz önüne alınarak velayetinin anneden alınarak müvekkiline verilmesini istedi.


Asena Atalay: Dava bitince aklanacağım!

Haberin Devamı