Spor Caner, G.Saray'da kalmak istiyor

Caner, G.Saray'da kalmak istiyor

Paylaş
Caner, G.Saray'da kalmak istiyor

Galatasaray'da kiralık oynayan Caner Erkin, sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini söyledi

Caner Erkin, Galatasaray TV’de yayınlanan "Son Pas" programında soruları yanıtladı.

Galatasaray’a ilk geldiğinde sol bek oynadığını, son dört maçta ise sol açıkta görev yaptığını ifade eden Caner, şunları kaydetti: "Sol bekte de oynayabilirim, ama yetenek açısında sol açıkta oynamayı daha çok seviyorum, bu mevkide daha yararlı olabilirim. Sol bekte yeteneklerim kısıtlanıyor.

Üst üste maçlar oynadığımda gerçek Caner’i sahaya yansıtacağımı söylemiştim. Yavaş yavaş yansıtmaya da başladım, ama yine de yüzde 100 performans sergilediğime inanmıyorum. Oynadıkça, devamlılığımı sağladıkça gerçek Caner’i görecekler."

"İSTENİRSE SOL BEK DE OYNARIM"

Takımda eksik olduğunda ya da teknik direktör Frank Rijkaard istediğinde sol bekte de oynayacağını vurgulayan Caner, savunma yönlerini güçlendirmesinin, futbol yaşamı ve Galatasaray için de önemli olacağını kaydetti.

Galatasaray’a ilk geldiğinde oynayamamaktan duyduğu üzüntüyü dile getiren Caner, "Oynayamamak beni üzüyordu. Şimdi oynamaya başladım. Galatasaray büyük kulüp. Oynamasam da bu saatten sonra ne CSKA Moskova’ya dönmek, ne de başka bir kulübe gitmek istiyorum.

Kafamda sadece Galatasaray var, başarılı olmak, şampiyon olmak, Avrupa Ligi kupasını kaldırmak var. Sezon sonunda bonservisimi aldıkları takdirde Galatasaray’da kalmak istiyorum" dedi.

"GALATASARAYLI CANER OLMAK İSTİYORUM"

İspanya veya İngiltere’de oynamak istediğini, ancak kendisini "Galatasaraylı Caner" olarak tanıtıp gitmek istediğini ifade eden genç futbolcu, "Büyük konuşmamak gerekir, ama böyle bir imkan olursa, bu liglerde oynamak istiyorum" diyerek gelecekle ilgili düşüncelerini anlattı.

Caner, takıma çok kaliteli yabancı oyuncular alındığını, kadrodaki Türk oyuncular ve altyapıdan gelenlerin de kaliteli futbolcular olduğunu belirterek, "Bunu maçlarda belli ettiler.

Bugün Türkiye’de altyapıdan en çok oyuncu çıkaran takım Galatasaray. Bu, büyük bir şans. Rijkaard gibi bir hocayla çalışmak da bizler için büyük bir şans" dedi.

JO'YU DEĞERLENDİRDİ

Yeni transferlerle ilgili görüşlerini de Caner, şöyle açıkladı: "CSKA Moskova’da beraber forma giydiğimiz Jo, çok genç ve yetenekli bir futbolcu. CSKA Moskova’da çok iyi maçlar oynadı ve Manchester City’ye gitti. Yeteneğine hiçbir şey diyemeyiz.

Bence Galatasaray’a çok yararlı olacak. Az bir süre bizle beraber olacak, ama gönlüm kalmasından yana. Ben çok sıcak karşıladım, çünkü daha önceden kendisiyle hem saha içinde hem de saha dışında yaşadığımız birçok şey vardı."

2

Haberin Devamı