Magazin Caner Toygar'dan sert açıklamalar!

Caner Toygar'dan sert açıklamalar!

Paylaş
Caner Toygar'dan sert açıklamalar!

Berke Kentli ile boşanma davaları süren Caner Toygar’ın evinde, mahkeme kararıyla arama yapıldı. Bunun üzerine Esra Erol'a çıkan Caner Toygar zehir zemberek açıklamalarda bulundu

Ekranların en çok tanınan damadı Caner Toygar, Esra Erol'un evlendirme programında sonunda aradığı mutluluğu bulmuş ve Berke Kentli ile evlenmişti. Ancak işler Caner Toygar'ın istediği gibi gitmemiş ve eşi Berke ile ciddi sorunlar yaşamıştı.

ÖNCE 'ŞİDDET UYGULUYOR DEYİP' SONRA 'HAYIR UYGULAMIYOR' DEMİŞTİ


Berke, Caner'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş, Caner ise bu iddiaları hem canlı yayında hem Instagram'da reddederek kendisini öldüreceğini bile söylemişti. Sonrasında ise Berke de ani bir dönüş yaparak 'Hayır şiddet yoktu' deyip ardından da Caner ile barışmıştı. Ancak barışmalarının hemen ardından bir kez daha ayrıldı ve eylül ayında boşanma kararı aldı.

Berke-Caner Toygar çifti arasındaki boşanma davası devam ederken, mahkemeye dikkat çeken bir başvurunun daha yapıldığı ortaya çıktı.

Avukatı Eda Altıparmak aracılığı ile Büyükçekmece 3. Aile Mahkemesi’ne başvuran Berke Toygar, eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeden koruma kararı verilmesini talep etti.


Caner Toygar ve Berke Kentli'nin boşanmasında son durum: Caner'in evinden çıkanlar şaşkına çevirdi!


CANER BERKE'YE TELEFONLA DA ULAŞAMAYACAK


Berke Toygar’ın talebini değerlendiren mahkeme Caner Toygar hakkında, boşanma davası süren eşine karşı 2 ay süre ile şiddete ve korkuya yönelik söz ve davranışlardan bulunmaması tedbiri uygulanacak.

Mahkeme ayrıca Caner Toygar’ın eşinin şahsi eşyaları ve ev eşyalarına zarar vermemesi için de tedbir uygulayacak.

Mahkemenin kararına göre Caner Toygar, eşine 2 ay süre ile herhangi bir iletişim aracı ile rahatsız edemeyecek.

Tüm bu yaşananların ardından Büyükçekmece Aile Mahkemesi’nde görülen davada, Berke Kentli, uzun süredir Caner Toygar’ınkullanımında olan evde arama yapılmasını istedi.

Mahkeme kararıyla Caner Toygar’ınkullanımında olan Esenyurt’taki dairede arama yapıldı. Eve giden polis ekipleri ve avukatlar, kapının kilidinin değiştirildiğini gördü. Eve çağrılan çilingir sayesinde girilen evde bulunan eşyalar tutanak altına alındı.

ADLİ EMANETE KONULDULAR


Tutanağa göre, evde bir adet pompalı tüfek, çok sayıda uyku hapı ve depresyon ilacıyla makyaj malzemeleri bulundu. Söz konusu eşyalar muhafaza altına alınarak adli emanete konuldu. Berke evden çıkan makyaj malzemelerinin başka bir kadına ya da kendisine ait olmadığını, Caner'e ait olduğunu iddia etti.

Berke'nin evi aratmasının ve ortaya attığı iddiaların ardından Caner Toygar dün Esra Erol'a çıktı ve şu açıklamaları yaptı:

”Berke’nin tek amacı beni tahrik etmek. Yalvarırım peşimi bıraksın, artık çok bunaldım. Depresyon hapları demişler, biz doktora beraber gitmedik mi? Panik hastası değil miyiz? Beraber kullandığımız ilaçlar değil mi bunlar. Bana Berke kendisi yalvardı, baskı kurdu doktora gidelim diye. Cebimde para olsa bütün parasını vereceğim. Berke’nin babasına ulaşmaya çalışıyorum. Salih Zafer Kentli lütfen bana ulaşın. Ne demek makyaj malzemelerini Caner kullanıyor.


Caner’le zorla evlendirildik diyen Berke’ye Esra Erol'dan sert yanıt!



'BERKE BENİ HİÇBİR ZAMAN SEVMEDİ'


Kendisi kullandığı makyaj malzemelerinin reklamını yapıyor. Evde makyaj malzemeleri var. Böyle bir cümle kullanılır mı? Yazıklar olsun… Evlenmeden önce çok büyük kavga ettik.

O zaman neden polise gitmedin. Para para para para nasıl kurtulacağım. Berke beni hiç bir zaman sevmedi. Tülin’le bize milyonlar verdiler, yine de evlenmedim.


'PARA İÇİN KENDİMİ SATMADIM'


Ben para için kendimi satmam, bunu herkes çok iyi bilir. Para için satsaydım, şuan bu halde olmazdım. Herşeyim olurdu. Açta kalsam, parasız da kalsam evlenmem dedim. Kabul etmem dedim ve 5 sene aç kaldım. Soyadımı taşıma bari ya.

'SİZE YAZIKLAR OLSUN'


Esra Hanım siz bizim için neler yaptınız, işe gelmeye utanıyorum artık. En sonunda üzüntüden hasta olacağım. 15 sene önce ne yaşadıysam aynı şeyleri yaşatıyorsunuz bana. Size yazıklar olsun."


'BENİM İÇİN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI'


Esra Erol da Caner'in açıklamasının ardından “Ayrılığın da düzgün olanı makbuldür. İnsan ne yaşarsa yaşasın, ayrılıkta sergilediği tavır ve davranışlar bundan sonraki ilişkileri için de çok önemli. Sizin bu noktaya gelişiniz benim için büyük hayal kırıklığı” dedi.

Haberin Devamı