Gündem Cani kocadan Özbek eşe bulaşık yıkama dayağı!

Cani kocadan Özbek eşe bulaşık yıkama dayağı!

Paylaş
Cani kocadan Özbek eşe bulaşık yıkama dayağı!

Adana’da Nusret Limonçiçeği (51), bulaşıkları elde yıkama yüzünden tartıştığı Özbek asıllı eşi Shakhnazahon Limonçiçeği’ni (32) döverek hastanelik etti. Aldığı darbelerle yüzü, gözü mosmor olan talihsiz kadın, "Evlendiğimiz günden beri şiddet görüyorum, 6 ay önce de döverek 5 aylık bebeğimi düşürdü" dedi

Adana'da oturan Nusret Limonçiçeği, 2 yıl önce eşinden boşanıp Özbekistanlı Shakhnazahon Limonçiçeği ile evlendi. Nusret Limonçiçeği, geçen akşam bulaşıkları makinaya yerleştiren Özbekistan asıllı eşine tabakları elinde yıkamasını söyledi. Bu yüzden tartışma çıkınca Nusret Limonçiçeği, kafa attığı eşini tekmelemeye ve yumruklamaya başladı. Ardından da baygınlık geçiren kadını, Adana Devlet Hastanesi’ne getirdi.

YARDIM İSTEYİNCE TEHDİT ETTİ

Gözleri moraran ve görme kaybı yaşayan kadına acil serviste tomografi çekildi. Bu sırada kadın, görevlilere, eşi tarafından dövüldüğünü belirtip yardım istedi. Görevliler durumu polise bildirdi, doktolar da kadına darp raporu verdi. Özbek kadın şikayetçi olunca Nusret Limonçiçeği, "Şikayetçi olursan başına daha kötüsü gelir" diyerek tehdit etti. Polis tarafından gözaltına alınan cani koca, ifadesi için karakola götürüldü.

"DAYAK YEDİM, BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM"

Yüzü gözü moraran talihsiz kadın, "Bulaşıkları makinaya koyarken 'Elinde yıkayacaksın' diyerek bana vurmaya başladı. Hamileydim, 6 ay önce dayak nedeniyle düşük yaptım. Beni sürekli dövüyor, pasaportuma el koydu, evden dışarı çıkmama izin vermiyor" diye konuştu.

DHA