Gündem 'Canım sıkılıyordu, babamı öldürdüm'

'Canım sıkılıyordu, babamı öldürdüm'

Paylaş
'Canım sıkılıyordu, babamı öldürdüm'

Şizofren kız evde otururken mutfaktan aldığı bıçağı babasının göğsüne saplayarak öldürdü

İzmir'in Eşrefpaşa semtinde, şizofren 22 yaşındaki Güneş Serpen, babası 49 yaşındaki Ziya Serpen'i bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Gülistan ve Ziya Serpen çiftinin evinde dün sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Çiftin şizofren teşhisi konulan ve yaklaşık 2 yıldır tedavi gören kızları Güneş Serpen, annesi ve babasıyla birlikte otururken kalkıp yanlarından ayrıldı.

Mutfağa giren ve oradan aldığı bıçakla anne ve babasının yanına dönen Güneş Serpen, bir anda babasının üzerine atladı. Güney Serpen bıçağı babası Ziya'nın göğsüne saplamaya başladı.

Kızı Güneş'in, eşi Ziya'yı bıçaklamasına tanık olan Gülistan Serpen, hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibi evde ilk müdahaleyi yaptığı ağır yaralı Ziya Serpen'i ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Doktorların çabalarına karşın Ziya Serpen kurtarılamadı.

Eve gelen polisler tarafından gözaltına alınan Güneş Serpen, sağlık kontrolüne götürülürken rahat tavırları ve gülümsemesiyle dikkati çekti. Güneş Serpen, polisler arasında götürülürken babasını niçin öldürdüğü sorusuna “Sıkıldım bıçakladım” yanıtını verdi.

Güneş Serpen'inr emniyette sorgusu sürerken, cinayetin nedeni araştırılıyor.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)