Dr. Haydar Dümen Canından bezdirmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Canından bezdirmeyin

Haberin Devamı

Erkekler cinsellikte sayı ve santim peşinde. Beyler, cinselliği keyif alarak yaşamak çok güzel ama her şey gibi onu da tadında bırakmayı bilin,. Eşinizi canından bezdirmeyin, ilişkiden soğutmayın ki uzun süre mutluluk sizinle kalsın.

BÖYLE SORU YOK!

Karım ya isteksiz ya yorgun

38 yaşındayım, 8 yıllık evliyim. Karım ya isteksiz ya yorgun. Ayda 1 kez birlikte oluyoruz. Aklım dışarıya kayıyor. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, uğramışssın şansının kalleşliğine, girmişsin evrenin kara deliğine. Dışarısı cıvıl cıvıl kaynıyor, ruhun ve ona bağlı mekanizmalar hop hop oynuyor. Çıkar yol arıyorsun. Ben ne diyeyim? Laf çok ama dinleyen kim? Çünkü kadının bildiğini okuyacak ve tedaviye asla yanaşmayacak. Evliliğe kumar gözüyle bakanlar da hep vah vah’larla yanacak. Bağlandı elim, söyleyecek söz bulamıyor dilim, işlemiyor kalemim. Yine de ortaklaşa karar verin, bir cinsel yardım uzmanı ve kurumundan yardım alın derim.

Erken boşalma bitmiyor

23 yaşındayım evliyim, erken boşalıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma erkeklerimizin kronik derdi. Bu konuda pek çok etken rol oynuyor. Gençlik kazanı fokur fokur kaynıyor. Gençler de ilk yıllardaki tatmin çözümünü mastürbasyonda buluyor. Böylece alışkanlık sisteme kök salıyor. Bu kökten çıkan filizler de can yakıyor ve sıkıntıdan gökteki yıldızları saydırıyor. Bu sorunun tedavisi var. Ama yolu ince ve dar. Yani alınan ilacın takibi gerekiyor. Buna ise koşullar el vermiyor. İlacın etkisini telefonla takip edeni bulursanız sanırım yüzde 90 olumlu sonuç alırsınız.

Kısaltmak mümkün mü?

22 yaşındayım, penisim büyük diye kızlar kaçıyor. Bu işten sıkıldım, cinsellikten uzak duruyorum. Kısaltmanın çaresi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, Nasrettin Hoca sıcaktan şikayet ediyor. “Hocam yaza sıcak, kışa soğuk diye hep yakınıyorsun” dediklerinde Hoca, “Bahara bir şey dedik mi?” diyor. Değerli okurlarım, cinsel konuda bilgi fukarası olanlara 60 yıldır bilimsel önerilerde bulunuyorum. İnsan sipariş üzerine yaratılmadığı için “Ne çıkarsa bahtıma ama kullanmasını öğrenerek otururum mutluluk tahtına” demeniz gerekirken soru üzerine soru yağdırıyorsunuz. Oysa soru çok ama yanıt tek. Küçük büyütülmez, büyük küçültülmez. Mutluluk da santimle ölçülmez. Bu gerçeği hiçbiriniz beyninize oturtmuyorsunuz.

Ertesi gün kan geldi

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 yıllık ilişkim var. Sevgilim vajinamı zorladı. Canım yandığı için bıraktı. Tuvalette kan vardı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmuştur. En azından yarı yarıya yırtılmış olabilir. Daha sonraki ilişkilerde kanayabilir de, kanamayabilir de. Kapalı bir kutu uzaktan bilinmiyor.

Gecede 3 ilişki normal mi?

Arkadaşım 30 yaşında. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. “Doymuyorum” diyor. Eşi bıkmış. Acaba doğru mu söylüyor?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının dediği doğru. Sayıca obur. Bu tempoyla cinsel yaşamı uzun süre garantide olmaz. Ama okurum, sana ne elalemden? Sen keyfine bak. Ölçülerini kendine göre tut. Doğada bile ağaçlar, çiçekler aynı boyda mı?

Çocuk istiyoruz

4 aylık evliyiz ve ilk günden beri korunmuyoruz. Ama bir türlü çocuk yapamadık. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, 1 yıl sonra hâlâ çocuk olmuşsa bana mail atıyorsun. Sana yol göstereceğim, acelen ne?

Sürekli yapmak zararlı mı?

20 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapmak zararlı mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, korkuların ve endişelerin doğru değil. Fazlası zarardır bir genelleme içerisinde her zaman doğrudur. E canım, hepiniz şunu orta çizgiye çekin. Yani haftada 2-3 kez neyinize yetmiyor?

Günde 7 kez mastürbasyon yapıyorum

17 yaşındayım. Sorunum günde 7 defa mastürbasyon yapmam. Çok mastürbasyon yapmak zararlı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, elbette. Kendine ‘Ben nereye koşuyorum?’ diye sor bakalım. Sanırım cevabı yine kendin vereceksin.

Hamile miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, cinsel organıma boşaldı. 2 aydır adet görmüyorum. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, zayıf ihtimalle gebesin. Adetini görmeliydin. Ama 2 aylık gebelik kendini başka türlü de belli eder. En azından aşerme, iştah ya da bedendeki bazı değişiklikler sana haber verirdi. İşi şansa bırakma hemen bir gebelik testi yaptır.

Bu boy iyi mi?

18 yaşında, 90 kilodayım. Cinsel organım 11-12 santim. Bu boy iyi mi?

CEVAP

Değerli okurum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını yani çeneni tutuver.

Erken boşalıyorum

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken hatta telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik şartları oluştuğunda ve evlendiğinde bu konu tedavi edilecek.

Acaba risk var mı?

Adet döneminin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mıdır? Adetimin bitmesinden 1 gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle değilsin.

Delirmek üzereyim

Penisimin boyu 12 santim. Ben erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. Bu durumdan çok şikayetçiyim ve delirmek üzereyim. Ne olur bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, sorun yok ki çare bulayım. Penisini kitaplar normal ölçü olarak kabul ediyor. Erken boşalmayı da uzmanlar çözüyor. Şu anda yapacağın şey; mastürbasyon süreni uzat. Duraklaya duraklaya yap ki uzun süreye şartlansın.

Rüyalarımda boşalıyorum

20 yaşındayım. Cinsel hayattan uzak duran biriyim. Rüyalarımda boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, nedeni doğanın sırrında gizli. Kazan patlamasın diye emniyet sübabını açıyor. Yani olmazsa olmaz diyor. Bu zaman zaman boşalmalar bir bakıma zorunlu. Eğer az mastürbasyon yapıyorsan ya da çok yapıyorsan bunlar olabilir. Onlara karışmıyoruz. Sen de karışma, bak keyfine.

Karım çok mutsuz

35 yaşındayım ve evliyim. Bir günde 4-5 sefer ilişkiye giriyorum. Karım artık çok sıkılıyor. Ona hak veriyorum ama hep istekliyim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman yoksa yorucu. Ama erken boşalman varsa tedavi edilir. Elbette sen aşırı enerjiden yana haksızsın. Eşini yorarsın. Artık olgunluk dönemindesin. Biraz irade, biraz aşka yöntemlerle bu iş çözülür.

GÜNÜN SÖZÜ

Yalan dürüstlüğün tuzağıdır. Yalan yılanı doymaz. Sonunda söyleyeni de yutar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder