Spor Çankırılı futbolcular boykotta

Çankırılı futbolcular boykotta

Paylaş
Çankırılı futbolcular boykotta

Çankırı Belediyesporlu futbolcular 3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmıyorlar

Çankırı Belediyespor’da dünyanın profesyonel tek kadın kulüp başkanı olarak görev yapan Sevda Karaali Şireci’nin 4 aylık başkanlığın ardından istifası ile birlikte futbolcular da zor anlar yaşıyor.

Yönetim boşluğu yaşanan mavi beyazlı ekipte olağanüstü genel kurul kararı alınmasına rağmen ilk kongrede çoğunluk sağlanamadı. Kongreye kadar kulübü yönetmesi gereken yönetim kurulunun, takımı tamamen başıboş bıraması sonucu futbolcular zor durumda kaldıklarını dile getirdiler.

Sahipsiz kaldıklarını belirten futbolcular “Yemek yok, su yok, çok zor durumdayız” şeklindeki açıklamalarının ardından dünkü antrenmana çıkmadılar. Bunun üzerine Ankara’da bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı ve istifa eden kadın başkanın eşi Hakan Şireci, “Genel kurulun yapılması için Belediye Başkanı İrfan Dinç’in yurt dışından dönmesini bekliyoruz.

Birkaç gün sonra genel kurulu yapacağız ve durum normale dönecek. Futbolcuların yemek ve iaşe ihtiyaçlarını genel kurula kadar temin edeceğiz. Bu konuda sıkıntı yaşatmayacağız” diye açıklama yaptı.

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI (DHA)

Haberin Devamı