Spor CANLI İZLE: Fenerbahçe Antalyaspor maçı canlı izle! Bein Sporst şifresiz

CANLI İZLE: Fenerbahçe Antalyaspor maçı canlı izle! Bein Sporst şifresiz

Paylaş
CANLI İZLE: Fenerbahçe Antalyaspor maçı canlı izle! Bein Sporst şifresiz

Fenerbahçe Antalspor maçı heyecan dolu bir karşılaşma olacak. Taraftarlar nefeslerini tuttu maçın başlamasını bekliyor. Beraberlik bile şampiyonluk yolunda sarı - lacivertlileri geride bırakacak. İşte bu yüzden bu karşılaşma kritik bir mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe Antalyaspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 30. haftasında 4. sırada yer alan Fenerbahçe kendi evinde Antalyaspor'u ağırlıyor. Kanaryalar, bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda... Herhangi bir puan kaybı, sarı - laciverlilileri şampiyonluk yolunda sekteye uğratacak. Taraftarlar nefeslerini tuttu takımlarının sahaya çıkmasını bekliyor. Öte yandan Antalyaspor ise 35 puanla 13. sırada yer alıyor ve güçlü rakibini deplasmanda yenip düşme potasından kurtulmak istiyor.

Galatasaray, Başahçehir ve Beşiktaş'ın gözü de bu maçta... Ezeli rakiplerinin puan kaybetmesi bu takımlara biraz olsun nefes aldıracak.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı bu akşam saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Giulliano, Aaatıf, Soldado.

Antalyaspor: : Boffin, Sangare, Djorou, Diego, Sakıb, Celustka, Yekta, Charles, Jevtovic, Deniz, Doukara .

BEIN SPORTS İZLE

FENERNBAHÇE

29 haftada 16 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyet sonucu 57 puan toplayan Fenerbahçe 58 gol atıp, 31 gol yedi.

Kanarya özellikle son 5 haftada çok iyi bir grafik yakaladı. Takım, 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde ederken 11 gol atıp 1 gol yedi.

Fenerbahçe, Antalyaspor ile Süper Lig'de 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 43 maçın 29'unu Fenerbahçe, 7'sini Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. Takımın 78 golüne, Akdeniz temsilcisi 36 golle karşılık verdi.

İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu maç 1-1 sonuçlandı. Fenerbahçe, daha sonra evinde Antalyaspor ile yaptığı 20 maçtan 18'ini kazandı sadece 2 kez mağlup oldu. İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 49 gol attı, kalesinde 16 gördü.

Sarı - lacivertliler, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-1997 sezonunda deplasmanda 5-0'lık skorla aldı. Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında Antalyaspor'u Giuliano'nun golüyle 1-0 yendi.

ANTALYA

Antalyaspor, 29 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 35 puan toplayan Antalyaspor haftaya 12. sırada girdi. Akdeniz temsilcisi son 4 maçında ise 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 10 puan topladı.

Son 4 maçın 3’ünde Antalyaspor galip geldi

Antalyaspor, Fenerbahçe ile Süper Lig’de yaptığı son 4 maçın 3’ünde galip gelmeyi başardı. 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında evindeki müsabakada 4-2 galip gelen kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon ise Antalya ve İstanbul’da 1-0’lık sonuçlarla 3 puana ulaştı. Fenerbahçe, rakibi karşısında 3 maçlık yenilgi serisine bu sezonun ilk yarısındaki galibiyetiyle son verdi.

Haberin Devamı