Uğur Alkapar Canlı müzik küllerinden doğdu
HABERİ PAYLAŞ

Canlı müzik küllerinden doğdu

Haberin Devamı

İstanbul’da canlı müzik hiç bu kadar popüler olmamıştı. İşte canlı müziğin en kaliteli adresleri…

FRANKIE (Nişantaşı)

Ortam süper. Sanki New York’tasınız. Misafirler şık, yemekler on numara. Hemen hemen her gün canlı müzik var. Favorim Ödül ve orkestrası Funk Alaturka. Cumartesi ve çarşambaları sahnedeler. Çarşamba daha, sakin daha samimi.

HAZİNE (Cihangir)

Cihangir’in kan kaybetmesine engel olan Hazine, semte 7 gece canlı müzik getirdi. Bugünlerde Özay Bakır’ın performansıyla konuşulan Hazine’ye rezervasyon şart. Yoksa kapıda kalıyorsunuz.

İF (Beşiktaş)

Beşiktaş’ın ‘yeni Beyoğlu’ haline gelmesine önayak olacak noktalardan biri. Kulüp ya da bar değil de, konser odaklı bir yer olması en büyük artısı. Ses ve ışığa büyük yatırım yapıldığı belli. Daha çok gençlerin tercih ettiği İf’te Mirkelam’dan Zuhal Olcay’a kadar farklı tarzlardaki şarkıcılar çıkıyor.

GİZLİ KALSIN (Emirgan)

Gizli kalacaktı ama olmadı. La Boom’un kardeş işletmesi Emirgan Pizza’nın gizli barına girmek zor. Çünkü içeride 40 kişi olunca doluyor. Ama millet balık istifi olmaya bayılıyor. Dizi oyuncularından sosyetiklere, İstanbul’un en tanınmış balıkları içeride!

GÜNAY (Şişli)

Eskilerin gazino eğlencesini arıyorsanız, en kaliteli haliyle Günay’da. Bir klasik haline gelen Ebru Gündeş geceleri herkesin dilinde. Hanımefendinin şarkısındaki gibi ‘Arafta’ kalmayın, paraya kıyıp bir akşam dinlemeye gidin.

AH MAZİ (Etiler)

Poptan, cazdan bıktım derseniz rotanızı Ah Mazi’ye çevirin. Emrah Karakaş o güzel sesiyle, fasıldan arabeske uzanan şarkılarla sizi efkarlandırsın. Matmazel Coco şovuyla eğlendirsin. Yakalarsanız Soner Olgun ve Kibariye de bazen sahne alıyor.

SAHNE İSTANBUL (Etiler)

Demet Akalın olur, Serdar Ortaç olur… Adeta popun mabedi. En güzel bar programları burada. Formül basit; eğlenmeye aç seyirci, bir popçu, üç dansçı ve mutlaka rezervasyon!

RE-PUB (Beyoğlu)

İstiklal Caddesi’ndeki Demirören’de bulunan İstiklal Palas’ın en üstündeki Re-Pub’ın sahnesi gitarlarla dekore edilmiş. Cazdan popa uzanan repertuarıyla farklı şarkıcılar sahne alıyor, sıcak atmosferiyle dikkat çekiyor.

THE AGENCY (Levent)

Kim der ki o soğuk gökdelenlerin altında böyle sıcacık bir yer var! Cumartesi geceleri ortamı coşturan Selen Servi’yi bugüne dek dinlemediyseniz çok şey kaçırdınız. Fransızca şarkılardan Sezen’e uzanan bir pop yolculuğu…

NARDİS (Galata)

Tartışmasız İstanbul’un en iyi caz barı. Konserler kütüphane kadar sessiz bir ortamda dinleniyor. Hatta içeceğinizi yudumlarken ses çıkarmaktan korkuyorsunuz. Zaten sıkıysa çıkarın, en az 3 kişi ‘şşşt’ diyerek sizi uyaracaktır!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder