Spor CANLI YAYIN: Galatasaray Başakşehir maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle

CANLI YAYIN: Galatasaray Başakşehir maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle

Paylaş
CANLI YAYIN: Galatasaray Başakşehir maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle

Galatasaray Başakşehir maçı nefesleri kesecek. Ne Galatasaray'ın ne de Başakşehir'in puan kaybetmeye tahammülü yok. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin galip geldiği bu haftada Galatsaray ile Başakşehir'in nasıl bir performans sergileyeceği tüm futbolseverler tarafından merak ediliyor. Maçı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Lig'in 29. haftası'nda tüm futbolseverleri ekran başına kilitleyecek bir karşılaşma bekliyor. Galatasaray kendi evinde Başkşehir'i ağırlıyor. Galatasaray da Başakşehir de karşılaşmadan muhakkak galip ayrılmak zorunda... Beraberlik, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin işine yarıyor.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Başakşehir maçı bu akşam saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Başakşehir maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan üye olup; haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip, satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE


İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Gomis

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Vişça, Arda, Elia, Adebayor


MÜCADELE ÖNCESİ NOTLAR



Galatasaray'da önemli Başakşehir maçın öncesinde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Sarı-kırmızılı takım neredeyse tam kadro çıkacak Başakşehir'e karşı..

İki takım arasında sezonun ilk yarısında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşma, turuncu-lacivertli ekibin 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Napoleoni yok

Medipol Başakşehir’de, sakatlığı süren İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Galatasaray karşılaşmasında görev yapamayacak. Turuncu-lacivertli ekipte, tedavisi süren Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcio Mossoro’nun durumu ise maç gününde netlik kazanacak. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Mossoro’nun yetişmemesi durumunda orta sahada Arda Turan’a forma vermesi bekleniyor.

3 futbolcu ceza sınırında

Medipol Başakşehir’de, Galatasaray karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor, Junior Caiçara ve Mahmut Tekdemir sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu üç oyuncu, yarınki mücadelede kart görmeleri halinde, 30. haftadaki Kayserispor karşılaşmasında oynayamayacak.

Galatasaray ile Medipol Başakşehir 20. randevuda

Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Süper Lig’de 20. kez karşı karşıya gelecek. Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig’de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 19 maçtan 9’unu Galatasaray, 6’sını Medipol Başakşehir kazandı, 4’ü de berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 4 maçı kazanamayan Galatasaray’ın 32 golüne, son 3 randevudan galibiyetle ayrılan Medipol Başakşehir 31 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılan müsabakayı Medipol Başakşehir 5-1 kazandı.

Galatasaray’ın sahasındaki maçlar

Galatasaray, ev sahibi olduğu lig maçlarında rakibine sadece bir kez yenildi, 4 galibiyet aldı, 4 kez berabere kaldı. Evinde rakibini son 3 maçta yenemeyen sarı-kırmızılılar, 2 kez berabere kaldı, geçen sezon 2-1’lik skorla mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar sahasındaki 9 maçta 20 gol attı, kalesinde 12 gol gördü.

Galatasaray, son 7 maçta bir kez kazandı

Galatasaray, turuncu-lacivertli takımla ligde yaptığı son 7 maçta sadece bir kez galip gelebildi. İki takım arasında ligdeki son 7 müsabakadan 2’si berabere bitti, Medipol Başakşehir 4, Galatasaray bir kez 3 puana ulaştı.






Haberin Devamı