Spor CANLI YAYIN: Liverpool Roma maçı canlı izle: TRT 1 izle

CANLI YAYIN: Liverpool Roma maçı canlı izle: TRT 1 izle

Paylaş
CANLI YAYIN: Liverpool Roma maçı canlı izle: TRT 1 izle

Liverpool Roma maçı nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi yarı final maçında bu akşam Liverpool İtalyan temsilcisi Roma'yı ağırlayacak. Maçı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçında futbolseverler görsel yaşayacaklar. Avrupa'da fırtınalar estiren Liverpool ve Roma kozlarını Anfield Stadı'nda paylaşacak. Liverpool kendi evinin avantajını kullanarak İtalyan tein İngiliz ekibi karşısında forma giymesi bekleniyor.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Liverpool Roma maçı bu akşam saat 21.45'te Anfield Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Felix Brych yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.


Cengiz Ünder oynayacak mı? Liverpool - Roma maçı hangi kanalda, saat kaçta?


Liverpool Roma maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT 1 CANLI İZLE

Bu tura nasıl geldiler?

Jürgen Kloop yönetimindeki Liverpool ligde bu sezon inişli çıkış bir grafik sergiledi. Son dönemde toparlanan takım 3. sıraya yükselse de Manchester City'nin durdurulamaması sonucunda şampiyonluk yarışı koptu. City'nin şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılırken, Liverpool ise artık bu hayal kırıklığını Şampiyonlar Ligi'nde telafi etmek istiyor. Kırmızılılar bu turnuvada favori olarak gösterilmese de Liverpool ruhunun sürpriz yapma potansiyelini göz ardı etmemek gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda mücadele eden takım Sevilla, Spartak Moskova ve Maribor'un yer aldığı grubu namağlup lider tamamladı. Sonrasında Son 16 Turu'nda Porto ile eşleşen takım ilk maçı 5-0 kazandı, ikinci maçtan ise 0-0 eşitlikle ayrılarak turu geçti. Çeyrek Final'de ise turnuvanın en önemli favorilerinden biri olan Manchester City ile eşleşen Liverpool rakibini her iki maçta da yenmeyi başardı. Evinde oynadığı maçı 3-0 kazanan Kırmızılılar, deplasmanda ise sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Eusebio Di Francesco yönetimindeki Roma ise kötü bir dönemin ardından yeniden toparlanmaya başladı. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon C Grubu'nda Chelsea, Atletico Madrid ve Qarabağ Ağdam'ın yer aldığı grubu lider tamamlayan Roma, Son 16 Turunda ise Shakhtar Donetsk ile eşleşti. Ukraynalı rakibine ilk maçta 2-1 yenilen Roma, evinde 1-0 kazandı ve deplasman golü avantajıyla turu geçen taraf oldu. Roma asıl sürprizi ise Barcelona karşısında yaptı. Camp Nou'da rakibine 4-1 yenilen Roma, kendi sahasında ise rakibini 3-0 yenerek Barça'yı turnuvanın dışına itti.

ADA'NIN EN İYİSİ SALAH

İngiltere Premier Ligi’nin altını üstüne getiren, Liverpool formasıyla olağanüstü bir performans sergileyen Mohammed Salah, Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından, Ada’da sezonunun en iyi oyuncusu seçildi. Kevin De Bruyne, Leroy Sane, David Silva, Harry Kane ve David de Gea ile yarışan Mısırlı yıldız, bu sezon çıktığı 46 maçta 41 gol, 13 asist ile oynadı. 25 yaşındaki futbolcu, bu akşamki karşılaşmada da Liverpool’un en önemli kozu olacak.

"FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Milli yıldızımız maç öncesinde İtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport’a konuştu. Finale çıkmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirten Cengiz, “Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Umarım finale de hep beraber çıkacağız” dedi. Liverpool’un en tehlikeli silahı Salah hakkında da konuşan genç yıldız, “Roma’nın, Salah’ın yerine beni seçmiş olmasından dolayı büyük gurur duyuyorum. Onun yerini aldığım için beklentiler çok fazla” dedi.



Haberin Devamı