Mesut Yar CANLI YAYINA BAŞLA ARTIK!
HABERİ PAYLAŞ

CANLI YAYINA BAŞLA ARTIK!

Haberin Devamı

Beyaz Show’un (Kanal D) kamera arkası ekibi bir harika. İrem Derici’nin aşırı zayıflamasına gönderme yapan Eypio şarkısı ve klip enfesti... Yüzümüzü güldüren şeylere omuz vermekte fayda var. Beyaz’ın ekibi o omzu hak ediyor. Bu arada sevgili kardeşim Beyazıt şu konuk bilgilerini bir ezber etsen artık... Acayip soru çıkaracak malzeme var. Okuyup geçince söz de su oluyor. Yine de seni özlüyoruz, şu canlı yayınlarını başlat artık!

İkinci bölümde düzeldi ama...

Yıldızlar Şahidim (Star TV) final haberini verir vermez izleyicisini de kaybetti. Bu haftaki reytingleri hakikaten çok düşüktü... Bu arada ikinci bölümde toparlamaya başlayan Dayan Yüreğim bu toparlanma halini izleyiciye yansıtamamış olmalı ki, o da reytinglerde güldürmedi... FOX yönetiminden ricam birkaç bölüm sonra burnunu kaldıracağını düşündüğüm bu iş için erken karar almamaları. Bunu bir şey bildiğimden değil, işi sevdiğimden söylüyorum!

Nostalji derken?

Arşiv dizilerine takıntılı olan okurumuz Cüneyt Tan soruyor; “Showmax Türkiye, a2, teve2 gibi kanallarda yayınlanan yerli diziler seyirciye ‘unutulamayan, özlenen ve izlemeye doyulamayan nostaljik diziler’ olarak sunuluyor. Bu şaka mı? Yayınlanan dizilerin çoğu en fazla 10 küsur senelik ve hepsi de binlerce kez tekrar edildi. Yani seyircinin hayatından hiç çıkmadılar... Ayrıca bu kanallarda yayınlanan sözde nostaljik diziler bittikten sonra aynı kanalda yeniden başa sarıyor, bitiyor ve yeniden başlıyor... Asıl nostaljiyi bağrında saklayan TRT, arşivini açsın da senelerdir beklenen Hayat Ağacı, Yalan Rüzgarı, Sekiz Çocuklu Aile gibi yabancı ve yerli dizileri izlesek. En azından nostalji sıfatının hakkını vermiş olmaz mıyız?”...

Kemal öldü yaşasın Onur!

Beni Affet (Star TV) dizisinde bir önceki esas oğlan Kemal vefat edeli uzun yıllar filan olmadı... Sezonlar boyunca “Kemal’siz yaşayamam” deyip ağlamaktan helak olan esas kızımız Bahar ise yeni sezonda başka bir adama, Onur’a aşık olup evlendi... Şimdi de “Onur’suz yaşayamam” diyen Bahar mucize eseri artık çok mutlu ve yüzü gülüyor. Kemal ile beraber olduğu süre içerisinde ağlama rekoru kıran Bahar’ın gözyaşları dinmiş durumda ey komşular! Hatta Onur’la bir bebek çalışması içine bile girmiş durumdalar ki, hay maşallah nazar değmesin. Gerçi maşallah dediğimiz 40 günü görmüyor ya neyse; meselenin gerçekten haber değeri olduğu için atlayamadım, atlayamazdım. Duymayan kalmasın e mi?

Yeni bir Asmalı Konak mı?

İkinci bir Asmalı Konak vakası mı diye düşünmeye başladım. Çünkü İstanbullu Gelin (Star TV) dizisinin ikinci tanıtım filminde kızımız Aslı Enver, Özcan Deniz’in kanatları altında başka bir şehre doğru yola çıkıyor... Dilerim o şehir bize Asmalı Konak görüntülerini hatırlatmaz. Gerçi menzilin Bursa olduğunu biliyorum ama oradaki Kızık konakları da Kapadokya’yı aratmaz hani... Neyse, çağrışım yaptı; kafadan şerhimi düşmek istedim!

Hanımlı beyli olmuyor!

İntikam Vakti (TV8,5) dizisi oya gibi işlenmiş hikayesi, gerçek hayata uygun bir intikam ve dram anlatımıyla abartıya kaçmayan, eli yüzü düzgün bir pembe dizi... Malum bizdekiler entrikanın da trajedinin de suyunu çıkarıyorlar ama “Bu iş nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı sekiz buçuk adım ötelerinde duruyor. Neyse... Konu başka. Bahsettiğim bir yabancı dizi. Dolayısıyla tercüme gerektiriyor. Ama tercümedeki unvanlar hakikaten komik. Misal, Rita Hanım ya da Vicente Bey gibi örneklerle özeti geçeyim... Hani olur olmaz yerlileştirme modası yabancı dizilerde ortaya çok saçma sonuçlar çıkarabiliyor. Böyle hanımlı beyli hitap halleri çok da hakikatli olmuyor!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder