Magazin Canlı yayında 'çiş molası'

Canlı yayında 'çiş molası'

Paylaş
Canlı yayında 'çiş molası'

Canlı yayında 'çiş molası'

Sonunda bu da oldu. Bir sunucu, canlı yayın sırasında seyircilerinden özür dileyerek, "tuvalet molası" aldı. Sabah gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ bu şaşırtıcı olayı köşesine taşıdı.

Haberin Devamı

Sıradışı "icraatlarıyla" son dönemin en popüler programcılarından biri haline gelen Flash TV'deki "Rüyanız Hayrolsun" un sunucusu Emine Akkaya önceki sabaha karşı 02.00 sularında bir izleyicinin rüyasını yorumlarken, birdenbire yüzünü ekşitti, kulaklığını takıp, reji ile konuşmaya başladı.

İşte Türk Televizyon Tarihi'ne geçen o inanılmaz konuşma: "Hakaaan, ay bi şey söylemem lâzım sana... Hakaaaan... Hayatımda ilk defa böyle bir durum... Duyuyor musun beni? Titititim var... Titititim var. ("Çişim var"ı şifreliyor) Anladın mı? Ne diyeyim ben şimdi? Hah, tamam, evet...

(Yönetmen Hakan muhtemelen "Biraz tutamaz mısın, az sonra reklama gideceğiz" diyor.) Hahahahahaa!... Yok, tutamıyorum... Hayatımda ilk defa böyle... Hayır, süreyi söyle en azından da... Ucunda yani... Ben yalan mı söyleyeyim şu gencecik yaşımda?.. Tamam, tamam, peki canım... Değerli izleyiciler beş dakika kısa bir ara vereceğim. Acil çişim geldi... (O sırada hattaki izleyicinin beklediğini fark ediyor.)

Haberin Devamı

Beş dakika sonra ara ne olur... Kusura bakmayın..."

Ve bu "zorunlu" ve "zorlu" anonstan sonra sunucumuz mola verdi. Reklam dönüşünde ise son derece rahatlamış ve mutlu bir ifade ile rüya tabirlerine devam etti. Acaba diyorum, programını "ev rahatlığında" sunan sevgili sunucumuzun yayıldığı koltuğuna bir tesisat döşense, daha "doğal" olmaz mı?