Magazin Canlı yayında ilginç yakınlaşma

Canlı yayında ilginç yakınlaşma

Paylaş
Canlı yayında ilginç yakınlaşma

Asuman Krause ve Kenan Ece arasındaki diyaloglar şaşırttı

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, İclal Aydın’ın sunduğu Hayat Ağacı önceki gün izleyicilerle buluştu. Üç bölümden oluşan programın birinci bölümünün konukları Kenan Ece ve Asuman Krause’ydi. İki ünlünün konuşmaları ve aralarındaki yakınlaşma dikkat çekiciydi.

İclal Aydın ve Asuman Krause, Kenan Ece stüdyoya gelmeden önce Ece’ye iltifatlar yağdırdılar. Sürekli yakışıklılığının övülmesinin ardından Ece, stüdyoya geldi. Sen diye hitap eden ve bir süre sonra bundan rahatsızlık duyan İclal Aydın, “Kardeşim gibi geldin, sen diye hitap ediyorum ama normalde çok dikkat ederim” dedi. Bunun üzerine Asuman Krause ise “Ben hiç kardeş gibi hissetmedim” diyerek yanıt verdi.

Çerkez olduğunu söyleyen Krause, Ece’nin de Çerkez olduğunu duyunca “Bu bir işaret mi yoksa” diyerek stüdyoda gülüşmelere neden oldu. Bunun üzerine “Ben böyle değildim yaşarken oldum” diyen ünlü manken, Ece’nin 1980 doğumlu olduğunu öğrenince ise şok yaşadı.

Kenan Ece’nin programda çok rahat olamadığını, heyecanlı olduğunu söylemesi üzerine Asuman Krause’nin ani çıkışı, “Ne, heyecanlı mısın?” sözleri çok manidardı.

İki ünlünün de bekar olduğunun altını çizen İclal Aydın ise şakayla karışık “Evlilik programı mı yapsam” diyerek bu yakınlaşmayı vurguladı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2849","2849","201009","2849-9.jpg");