Gündem Canlı yayında intihar

Canlı yayında intihar

Paylaş
Canlı yayında intihar

Kendisini terk eden eşine intihar girişimini internet üzerinden canlı izleten kişi son anda kurtarılabildi

Muğla'nın Milas ilçesinde, kendisini terk eden eşine intihar girişimini internetten canlı olarak izleten bir kişi, eşinin telefonla yardım istediği komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Milas'a bağlı Kırcağız Köyü'nde yaşayan 35 yaşındaki F.S., iddiaya göre 15 gün önce aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan balıkçı eşi 39 yaşındaki D.S. ile tartışıp iki çocuğunu da alarak Adana'daki baba evine gitti. Telefonla eşini dönmeye ikna edemeyen D.S., bunalıma girerek son bir kez eşiyle internet üzerinden görüşmek istedi.

Eşini ikna eden D.S., internetten görüntülü olarak görüştükleri sırada bir anda kameranın açısını değiştirip, sandalyenin üzerine çıkarak kemeriyle kendini tavana astı. Eşinin intihar girişimini canlı olarak izleyen F.S., hemen komşularını telefonla arayarak yardım istedi. Eve gelen komşulardan Şeref Şenay, kapının kilitli olması üzerine camını kırarak içeri girip, tavanda asılı olan D.S.'yi kemeri keserek indirdi. Ardından 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verildi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, D.S.'yi suni teneffüsle hayata döndürdü. Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan D.S., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. D.S.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Ahmet BAYRAK- Cavit AKGÜN/MİLAS (Muğla), (DHA)