Gündem Canlı yayında terbiyesizlik

Canlı yayında terbiyesizlik

Paylaş
Canlı yayında terbiyesizlik

Mehmet Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32. Gün programında önceki gece izleyenleri utandıran bir tartışma yaşandı

Programa katılan POSTA gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan ile Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar arasında ‘medyum gazeteci’ tartışması oldu.

Yazgülü Aldoğan, son PKK saldırılarını köşesinde önceden yazan Şamil Tayyar için “Gördüğüm kadarıyla yeni medyumlar türedi. Biz eskiden dalga geçerdik; Medyum Memiş gibi... Şimdi medyum Şamil Tayyar, medyum Adem Yavuz gibi isimler var” dedi.

Bu benzetmeye çok kızan Şamil Tayyar’ın ağzından hakaret sözcükleri döküldü. Ekranda, izleyenlerin bile yüzünü kızartan şu diyaloglar yaşandı.

YAZGÜLÜ ALDOĞAN BUGÜN KONUYU KÖŞESİNE TAŞIDI...

‘FANTEZİLERİ KONUŞ’

Şamil Tayyar: Siz son romanınızdaki cinsel fantezilerle ilgilenin. Uzmanlık alanınız budur! Anlamadığınız konularda da konuşmayın.
Yazgülü Aldoğan: Sizi hiç ilgilendirmiyor benim hangi romanda ne yazdığım.
Ş.T.: Uzmanlık alanınız o fanteziler, siz onları konuşun. Romanınızdaki cinsel fantezilerden hareketle size farklı yakıştırmalar yapmam gerekir. Ama ben bunu yapmayacağım çünkü terbiyem müsait değil.
Y.A: Daha ne yapacaksınız, isterseniz çıkarın okuyun satır satır.

SOKAK KADINI AĞZI

Ş.T.: Sokak kadını ağzıyla konuşursanız, biz burada tartışamayız.
Y.A: Siz bana daha önce de hakaret ettiniz. Ben kadın olduğum için fiziksel bir karşılık veremem, terbiyenizi takının. Siz bana nasıl sokak kadını diyorsunuz? Siz belden aşağı vuruyorsunuz.
Ş.T.: Siz niye gazetecilere hakaret ediyorsunuz?
Y.A: Medyum Memiş ile sokak kadını aynı şey mi? Siz sadece bunu söylemeyi bilirsiniz. Fikirlerimle mücadele ediyorum.
Ş.T.: Yahu sizin fikriniz mi var canım ya...

Şamil Tayyar’ın sözünü ettiği “Kiralık Adam” adlı romanında Yazgülü Aldoğan, bir işkadını ile bir eskort erkek arasındaki aşk hikayesini ve bu çerçevede kadın ile erkek arasındaki iktidar savaşını anlatıyor.

Haberin Devamı