Dünya Canlı yayında yanlış anons skandalı

Canlı yayında yanlış anons skandalı

Paylaş
Canlı yayında yanlış anons skandalı

Avustralya'da yayınlanan “Next Top Model” adlı güzellik yarışmasının altıncı sezon finali tam bir skandala sahne oldu

Avustralya’da, ülkenin en güzel kızını belirlemek için düzenlenen ‘Next Top Model’ yarışmasına, sunucu Sarah Murdoch’un gafı damgasını vurdu. Deneyimli sunucu, canlı yayında, ikinci seçilen güzeli birinci ilan etti.

Haberin Devamı

Sunucunun, hem TV ekranları önünde, hem de yarışmayı salonda izleyenlere ülkenin en güzel kızı seçildiğini ilan ettiği 19 yaşındaki Kelsey Martinovich, duyuru üzerine, kendisine oy veren ve destekleyen herkese teşekkür etmeye başladı. Avusturalya’nın Top Model’i olarak duyurulan Kelsey Martinovich ile, kendisine ikincilik düşen 18 yaşındaki Amanda Ware, birbirlerini kutlayıp, gelecek için bol şans diledikleri sırada olanlar oldu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2918","2918","201009","2918-4.jpg");

Reji odasından gelen uyarı üzerine, ağzından ‘Aman Tanrım, ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi. Kendimi berbat hissediyorum. Bir yanlışlık var’ sözleri üzerine, hem izleyiciler hem de güzeller adeta donakaldı. Reji odasından gelen düzeltme üzerine, sunucu Sarah Murdoch’un, Avustralya’nın en güzel kızının Kelsey Martinovich değil, ikinci olarak ilan ettiği Amanda Ware olduğunu açıklaması ikinci bir sok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Murdoch, iki güzel arasındaki rekabetin başa baş geçmesinden kaynaklanan bir yanlışlık yaptığını, canlı yayında da bu yanlıştan dönmenin zor olduğunu dile getirerek gafını hafifletmeye çalıştı.

Yanlışlığın giderilmesi üzerine, Avustralya’nın en güzel kızı seçilen Amanda Ware, Priscilla’s Ajansi ile bir anlaşma yapma, Levi’s reklamlarında boy gösterme, York’a giderek ELIT ajansı yetkilileri ile görüşme haklarının yani sıra, 25 bin dolar ve bir adet Ford Fiesta Zetec marka otomobil ödülü kazandı.

Fox8 kanalında yayınlanan yarışma görüntülerinin ardından, kanal önce birinci ilan edilen ancak daha sonra yanlışlık olduğu gerekçesiyle ikinci olduğu bildirilen Kelsey Martinovich’e de teselli olarak 20 bin dolar ve York’a gitme şansı tanıdı.