Eğitim - Kariyer Canlı yayından kilometrelerce öteye ders

Canlı yayından kilometrelerce öteye ders

Paylaş
Canlı yayından kilometrelerce öteye ders

Erdem Koleji fen bilgisi öğretmenleri hazırladığı Instagram canlı yayınıyla Van'ın Başkale ilçesindeki Atatürk Ortaokul öğrencilerine ders anlattı

Farklı şehirdeki okul öğrencileri ve öğretmenleriyle bağlantı kuran Erdem Koleji öğretmenleri canlı yayında ders anlattı. Fen bilgisi dersi anlatan Erdem Koleji öğretmeni Emine Sevgi Akar konunun daha iyi anlaşılabilmesi için yayında basınç deneyi yaptı. Canlı yayından ders dinleyen öğrenciler, sorularıyla derse katılım sağladı. Dersin sonunda memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, farklı derslerle yayının devam etmesini istediklerini dile getirdi.

'BİLİME ULAŞMAK ARTIK DAHA KOLAY'

Erdem Koleji Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Sevgi Akar, "Böyle bir proje yapma fırsatını verdiği için öncelikle idarecilerime çok teşekkür ediyorum. Okulunda laboratuvar ortamı olmayıp yaparak, yaşayarak öğrenme fırsatı olmayan birçok okulumuz var. Sesimizi duyurup bu öğrencilerimize bir nebzede olsa o ortamı gösterip deneylerle konularımızı somutlaştırmak istiyoruz. Bu tür çalışmalar farklı branşlarda da gerçekleştirilerek ve artarak devam edecek. Amacımız çeşitli imkanlara sahip olmayan öğrencilerle imkanlarımızı paylaşmak. Teknoloji çağında bilime ulaşmak artık daha kolay. Bu konuda aracı olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Haberin Devamı