Spor Capello en az yarı final bekliyor

Capello en az yarı final bekliyor

Paylaş
Capello en az yarı final bekliyor

İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, 2010 Dünya Kupası'nda takımı için en az yarı final hedefliyor

Fabio Capello, Laureus Dünya Spor Ödülleri töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, (C) Grubu’nda ABD, Cezayir ve Slovenya ile eşleşen İngiltere Milli Takımı’nın hedeflerini anlattı.

"HER TAKIMI YENEBİLİRİZ"

Kupanın önde gelen takımlarından biri olduğunu savunan Capello, "En az yarı final ümit ediyorum. İyi oyuncularımız var, her takımı yenebileceğimizi düşünüyoruz. Çünkü dünyanın en iyi takımlarından bir farkımız yok" dedi.

EN BÜYÜK KOZU ROONEY

Dünyanın en iyi 3 futbolcusu arasında Lionel Messi’yi, Cristiano Ronaldo’yu ve İngiliz Wayne Rooney’i sayan İtalyan teknik adam, Manchester United’da forma giyen ve 28 golü bulunan Rooney’nin, bu sezon İngiltere Premier Lig’de çok gol attığını söyledi.

Öte yandan Capello, kupanın sürprizinin, Afrika takımlarından çıkabileceğini ifade ederken, Gana, Fildişi Sahili ve Nijerya’nın çok iyi takımlar olduğunu kaydetti. Capello, "Bu 3’ünden biri gerçekten tehlikeli olacak" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı