Gündem Çapkın: İstanbul'a geri döneceğim

Çapkın: İstanbul'a geri döneceğim

Paylaş
Çapkın: İstanbul'a geri döneceğim

Çapkın: İstanbul'a geri döneceğim

Iğdır’a vali olarak atanan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, bir süre sonra dönerek, İstanbul’da emniyet müdürlüğü görevini sürdüreceğini söyledi.

Haberin Devamı

Vatan Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi’ndeki makamına gelişinde konuşan Hüseyin Çapkın, Iğdır Valiliğine atanmasıyla ilgili olarak, "Çok memnunum. Üstlerimizin, büyüklerimizin takdiri bu. Hizmete daha sonra burada devam edeceğiz. Böyle gerekiyordu. Böyle formüle edilmesi gerekiyordu konu, biliyorsunuz. Onları mahcup etmemeye çalışacağız. Hizmetlerimizi daha yoğunlaştırarak, daha ötelere daha iyi noktalara götürmeye çalışacağız" dedi.

Yeni görev yerine ne zaman gideceğine ilişkin bir soru üzerine Çapkın, "O belli değil, ama oradaki arkadaşımızın ayrılması, gitmemiz, gelmemiz zaman alır" diye konuştu.

"Buraya gelişiniz Eylül ayını bulur mu?" sorusuna ise Çapkın, "Hayır, o kadar uzun olmayacak. Bir hafta falan olur" karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yerine kimin bakacağına ilişkin olarak da "Oturmuş bir sistemimiz var, arkadaşlardan biri bakar" dedi.

KİM NEREYE ATANDI? İŞTE ATAMALAR...